• PRO TV
  • Ce mănâncă Anca Țurcașiu la micul dejun. La 53 de ani, cântăreața este într-o formă de invidiat

Ce mănâncă Anca Țurcașiu la micul dejun. La 53 de ani, cântăreața este într-o formă de invidiat

Ce mănâncă Anca Țurcașiu la micul dejun. La 53 de ani, cântăreața este într-o formă de invidiat

Anca Țurcașiu a adoptat o alimentație sănătoasă, care îi permite să-și păstreze o siluetă perfectă. La 53 de ani, artista uimește de fiecare dată când apare în costum de baie.

Vedeta a mărturisit într-un interviu că nu urmat cure de slăbire, ci pur și simplu a învățat să combine corect alimentele. Au existat și perioade când și-a dorit să slăbească rapid și nu a mai mâncat decât o singură dată pe zi, dar și-a dat seama că este o alegere greșită. 

„Acum nu mai fac asta. Am două sau trei mese pe zi, dar tot cu mare atenție. Folosesc combinații corecte de alimente: proteine plus legume. Proteine însemnând ouă sau pește. Mănânc salate multe, mult verde în farfurie, fără ulei, fără grăsimi. Am eliminat lactatele, carnea, carbohidrații, ca să păstrez o formă a corpului şi kilogramele pe care mi le doresc. Fac în fiecare zi o oră de sport pentru tonifiere musculară”, a declarat Anca Țurcașiu pentru viva.ro

Cântăreața spune că nici la sărbători importante, cum ar fi Paștele sau Crăciunul, nu-și mărește porțiile.

„Dacă ai disciplină, de ce să faci excese? La mine nu există așa ceva! E un mod de viață. Îmi pare rău că spun, dar sunt foarte radicală din acest punct de vedere”, menționează ea. 

Recent, artista le-a arătat urmăritorilor în ce constă micul dejun, pe care îl servește, într-o zi obișnuită. Spre exemplu, la masa de dimineață, Anca Țurcașiu alege: avocado cu sos soia și lămâie, omletă, ardei gras și măsline.

Gallery

Sursă foto: Instagram/ Anca Țurcașiu

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni