• PRO TV
  • Tzancă Uraganu, luat la rost de internauți, după ce i-a sărit în ajutor lui Irinel Columbeanu. Manelistul, scos din sărite de reproșurile primite: „Sunteți ceea ce spuneți”

Tzancă Uraganu, luat la rost de internauți, după ce i-a sărit în ajutor lui Irinel Columbeanu. Manelistul, scos din sărite de reproșurile primite: „Sunteți ceea ce spuneți”

Tzancă Uraganu, luat la rost de internauți, după ce i-a sărit în ajutor lui Irinel Columbeanu. Manelistul, scos din sărite de reproșurile primite: „Sunteți ceea ce spuneți”

De când a ajuns la azil, în urmă cu mai multe luni, unele persoane publice au sărit în ajutorul lui Irinel Columbeanu, ultima fiind chiar Tzancă Uraganu.

Gallery

Impresionat de greutățile prin care Irinel Columbeanu trece în aceste momente, Tzancă Uraganu a decis să îi dea o mână de ajutor și l-a luat de la azil, câteva ore, în vila sa.

Tzancă Uraganu, luat la rost, după ce l-a ajutat pe Irinel Columbeanu

Nu puține au fost persoanele care au criticat ajutorul pe care îl primește Irinel Columbeanu, considerând că nu merită să fie ajutat, deoarece atunci când a avut bani, nu a ajutat pe nimeni și doar și-a cheltuit averea nu prea inspirat.

Cu toate acestea, nu toată lumea a ținut cont de aceste remarci, iar Tzancă Uraganu a decis să îl ia la el acasă, pentru scurt timp. Manelistul a postat o fotografie cu Irinel Columbeanu, în timp ce se află la masă, bând băutură scumpă și având mâncare la discreție.

Nu a durat mult și acesta a fost criticat, deoarece îl ajută pe fostul soț al Monicăi Gabor. „Vrei sa ne arati ca bei coniac scump si ca ai masa plina, zici ca noi nu avem ce manca!”, „Ia-i ma o casa daca tot de tai atat mare”, au fost doar câteva dintre comentariile primite de Tzancă.

Manelistul a sărit imediat în apărarea lui Irinel Columbeanu

Imediat ce a văzut comentariile, Tzancă Uraganu a sărit în apărarea lui Irinel Columbeanu. Acesta nu regretă gestul făcut, ba chiar consideră că nu este nimic rău în decizia de a-l ajuta, deoarece a ajuns într-o situație foarte grea și niciodată nu a făcut rău nimănui.

„Vorbiți numai de mâncare unii! Poate da, chiar nu e hrănit cum trebuie la azil! Trebuie să râdem, nu? Ce a făcut Irinel? A făcut rău la cineva? Că a avut bani și că nu mai are TRBEUIE să-l judecăm? Noi? Atâta răutate aveți în voi!! Sunteți ceea ce spuneți!!”, a fost mesajul pe care l-a transmis Tzancă Uraganu, imediat după aceea.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni