• PRO TV
  • Ce a spus Culiță Sterp, după ce Iancu l-a învins pe Jador pe traseu, la Survivor All Stars 2024: „E mai tare!”

Ce a spus Culiță Sterp, după ce Iancu l-a învins pe Jador pe traseu, la Survivor All Stars 2024: „E mai tare!”

Ce a spus Culiță Sterp, după ce Iancu l-a învins pe Jador pe traseu, la Survivor All Stars 2024: „E mai tare!”

Iancu Sterp face tot ce îi stă în putință pentru a obține premiul Survivor All Stars 2024, iar familia lui îl urmărește cu atenție, din fața televizorului. Culiță Sterp a vorbit în mediul online despre performanțele fratelui său, dar și despre înfrângerea pe care a primit-o prietenul său, Jador.

Gallery

​Prima săptămână din sezonul suprem Survivor All Stars a luat sfârșit! Concurenții s-au readaptat la condițiile din Jungla Dominicană, iar telespectatorii au putut să își vadă din nou favoriții, pe micile ecrane. 

Echipa Războinicilor a avut parte de multe momente fericite, încă din primele zile. Aceștia au câștigat trei din cele patru dueluri jucate și, după câteva zile intense, au rămas în formulă completă. Faimoșii nu pot să spună același lucru deoarece joi seară au pierdut un membru al tribului: Andreea Tonciu a părăsit compeția Survivor All Stars 2024. 

Gallery

​Ce a spus Culiță Sterp după ce Iancu l-a învins pe Jador pe teren

Iancu Sterp face parte din echipa Războinicilor, iar până în acest moment pare că foamea și condițiile nefavorabile din Jungla Dominicană nu îl descurajează absolut deloc. În prima săptămână a emisiunii, acesta a participat la mai multe dueluri, în urma cărora tribul lui a câștigat puncte esențiale pentru o recompensă pe măsura efortului depus.

Printre duelurile jucate se numără și unul cu Jador, dar și unul cu Zanni. Culiță Sterp a urmărit cu atenție evoluția fratelui său în competiția Survivor All Stars și a postat pe Instagram un mesaj de susținere pentru el:

„Sunt mândru de el, bă! Îmi pare râu de Jador, că e prietenul meu, dar de frati-mio mi se rupe sufletul, vorba aia. A băgat Iancu 3 la final. Jador nu a ajuns la final. Îmi pare rău, bă, Jador! Nu mă întrebați ce are Milan la ochi, a căzut puțin. Se mai întâmplă la copii.”, a spus Culiță Sterp.

Un internaut a ținut să-i precizeze lui Culiță faptul că duelul cu Jador ar fi fost unul ușor și că ar fi trebuit ca el să vorbească despre ce s-a întâmplat pe teren, în confruntarea Iancu - Zannidache.

„Păi l-a bătut și pe Zanni, și pe Jador. Nu știu cum facem că e mai tare ca amândoi”, a fost reacția lui Culiță Sterp.

Sursă foto: Instagram

Emisiunea integrală Survivor All Stars 2024 poate fi vizionată pe VOYO

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni