• PRO TV
  • N-a primit degeaba titlul de sex-simbol! Cum poza Salma Hayek nud în anii '90. Fanii actriței, înmărmuriți: „Frumusețe atemporală!”

N-a primit degeaba titlul de sex-simbol! Cum poza Salma Hayek nud în anii '90. Fanii actriței, înmărmuriți: „Frumusețe atemporală!”

N-a primit degeaba titlul de sex-simbol! Cum poza Salma Hayek nud în anii '90. Fanii actriței, înmărmuriți: „Frumusețe atemporală!”

Ajunsă la 57 de ani, Salma Hayek continuă să facă furori pe covorul roșu! Este nelipsită din topul celor mai sexy actrițe din lume și se mândrește că este naturală din cap până în picioare.

Gallery

​Recent, starul din „Desperado”, „Frida” sau „Magic Mike” a scos din cufărul de amintiri câteva fotografii rare. Puțin știu că superba mexicancă a pozat nud la începutul carierei sale, pe când avea doar 20 și ceva de ani.

Salma Hayek a distribuit pe contul de Instagram, unde are peste aproape 28 de milioane de fani, câteva fotografii nud care au fost realizate de fotografa Kharen Hill.

Pentru acest shooting din anii ‘90, actrița a renunțat complet la haine și inhibiții și s-a lăsat fotografiată în ipostaze provocatoare printre așternuturi.

Soția miliardarului francez François-Henri Pinault a glumit spunând că le oferă urmăritorilor ei „cea mai bună priveliște”.

„Unii spun să nu te uiți niciodată înapoi, dar uneori e cea mai bună priveliște”, a scris Salma în dreptul imaginilor.

La scurt timp a urmat o avalanșă de mesaje și inimioare. Printre cei care au reacționat la imaginile postate de vedetă se numără și Blake Lively, Kate Hudson, Linda Evanghelista, Carmen Electra, Paris Hilton sau Camila Cabello.

„Uimitoare atunci, uimitoare acum!”, „Frumusețe atemporală!”, „Uluitor de frumoasă”, „Ai fost și rămâi crush-ul meu!”, „Ești o femeie spectaculoasă”, „Doamne în ce fel poți să arăți ”, „Probabil cea mai frumoasă femeie de pe acest pământ!”, „Fată, aplicația asta ar fi nimic fără tine”, sunt doar câteva dintre sutele de mesaje primite de actriță.

Are un ten de păpușă și jură că nu s-a atins de Botox

La doar 1,57 m, Salma Hayek a fost înzestrată cu forme spectaculoase și un chip fără imperfecțiuni.

Invitată într-un podcast, Salma Hayek a mărturisit că nu a folosit niciodată botox și că apelează la aparatele cu radiofrecvență pentru remodelare corporală, pe lângă meditație.

„Pentru a-mi ajuta corpul și pentru a depăși problemele medicale, am descoperit meditația. Pot să meditez ore întregi și nu simt cum trece timpul, e amuzant. Simt energia cum se mișcă și dansează în interiorul meu, am o mulțime de senzații”, a mărturisit actrița.

Apelez foarte mult la aparatele cu radiofrecvență și funcționează extrem de bine pe mine. Plus meditația. Câteodată oamenii îmi spun: ‘Doamne, arăți iar de 20 de ani!”, a adăugat Salma.

Salma este căsătorită cu magnatul francez François-Henri Pinault

Salma și François s-au cunoscut în 2007, iar doi ani mai târziu au făcut nunta. Cuplul are o fiică, pe nume Valentina Paloma, în vârstă de 16 ani. 

Francois o însoțește deseori pe Salma pe covorul roșu, acolo unde cei doi fac paradă de gesturi tandre și își aruncă priviri languroase. 

François Pinault este președinte de onoare al grupului de lux Kering, care deține mărcile de modă Saint Laurent, Alexander McQueen și Gucci. În octombrie 2022, averea francezului era estimata la 33 de miliarde de dolari, potrivit Forbes. Pinault se numără printre primii 50 cei mai bogați oameni din lume. 

Nici Salma nu stă rău la capitolul avere. Este una dintre cel mai bine plătite actrițe de la Hollywood și are o avere de peste 220 de milioane de dolari, potrivit site-urilor de specialitate.

Fotografii: Getty Images

 

 

 

 

 

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni