• PRO TV
  • Pluton intră în Vărsător pe 21 ianuarie. Fenomenul astral care vine cu transformări puternice pentru toate zodiile!

Pluton intră în Vărsător pe 21 ianuarie. Fenomenul astral care vine cu transformări puternice pentru toate zodiile!

Pluton intră în Vărsător pe 21 ianuarie. Fenomenul astral care vine cu transformări puternice pentru toate zodiile!

Pluton a mai avut anul trecut un tranzit scurt, de câteva luni, în zodia Vărsător, din 23 martie până în 11 iunie, și a previzionat evenimentele, care vor avea loc în următorii 20 de ani.

Tranzitele lui Pluton sunt asociate cu o regenerare, distrugerea a tot ce este vechi, pentru a lăsa loc noului. În harta astrală a fiecărui individ este un domeniu guvernat de Vărsător, unde va exista o transformare profundă până în anul 2044, cât Pluton traversează această zodie.


Pluton va elimina lucrurile care nu mai funcționează și aduce o transformare lentă și profundă.
Pe 2 mai Pluton intră în retrogradare și pe 2 septembrie ajunge în zodia Capricorn, pe care o va traversa, până pe 19 noiembrie, după care va intra definitiv în zodia Vărsător. Se întoarce pentru o scurtă perioadă în Capricorn, pentru că mai are ceva de rezolvat în domeniul guvernat de Capricorn.
Arhetipul Vărsătorului este despre prietenie, grupuri, idealuri, libertate, nonconformism, umanitate, tehnică și inovație și în următorii ani se va vedea o schimbare în toate aceste domenii, în special în tot ce ține de tehnică și descoperiri, care vizează sănătatea.

Domeniile activate de tranzitul lui Pluton prin zodia Vărsător:

Recomandare! Citiți horoscopul pentru zodia natală, cât și pentru semnul din ascendent!

Berbec/ Ascendent în Berbec

Sectorul prietenilor, grupurilor de apartenență, viața socială, planurile pe termen lung, nevoia de exprimare a individualității vor cunoaște o transformare profundă în următorii ani. Axa iubirii și aventurilor romantice va fi și ea activată de tranzitul lui Pluton, așa că apar schimbări și în acest sector de viață.

Taur / Ascendent în Taur

Cariera, profesia, imaginea publică, statutul social, reputația profesională, străinătatea, relația cu părintele autoritar va cunoaște o transformare în următorii 20 de ani, cât Pluton traversează zodia Vărsător. De asemenea, se dinamizează axa carieră-familie și vei conștientiza că este nevoie de un echilibru între cele două domenii.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Sectorul asociat sistemului de credințe, filosofiei de viață, cunoașterii, educației, călătoriilor, lărgirii orizonturilor cunoașterii și dezvoltării personale va cunoaște o transformare în următoarea perioadă. Pluton va elimina acele mentatalități sau atașamente, care nu te mai ajută în progres.

Rac/ Ascendent în Rac

Sectorul asociat resurselor financiare la comun cu partenerul de cuplu, moștenirile, banii, bunurile, creditele, datoriile sau banii proveniți din alte surse decât salariile, dar și intimitatea, va cunoaște o transformare profundă, în următoarea perioadă, datorită lui Pluton, planeta regenerării. De asemenea, pot avea loc schimbări și transformări și la nivel emoțional, spiritual, privind unele frici sau obsesii cu care te-ai confruntat.

Leu/ Ascendent în Leu

Sectorul asociat căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor profesionale va cunoaște o transformare profundă odată cu intrarea lui Pluton în Vărsător, tranzit care va dura în următorii 20 de ani. Schimbări importante urmează în aceste domenii.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Sectorul muncii, rutinei zilnice, activităților și sarcinilor profesionale, relațiile cu colegii, stilul de viață și sănătatea va cunoaște o transformare profundă în următorii 20 de ani, odată cu intrarea lui Pluton, planeta regenerării, în zodia Vărsător.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Sectorul iubirii, aventurilor romantice, flirtului, cuceririlor, copiilor, creativității, distracției va cunoaște o transformare în următorii 20 de ani, odată cu intrarea lui Pluton în Vărsător. În perioada următoare te poți aștepta la schimbări lente, dar radicale în planul sentimental.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Sectorul asociat universului emoțional, vieții de familie, căminului, patrimoniului, relațiilor cu părinții și familiei de origine este activat de tranzitul lui Pluton din zodia Vărsător, care va aduce o transformare profundă în următorii 20 de ani în aceste domenii.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Sectorul asociat comunicării, interacționării cu ceilalți, gândirii, învățării, acumulării de informație, negocierile, cursurile, deplasările de scurtă durată, dar și relația cu frații va cunoaște o transformare în următorii 20 de ani, odată cu intrarea lui Pluton în zodia Vărsător.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Sectorul asociat banilor pe care îi câștigi din muncă, bunurilor, valorilor, stimei de sine este activat de intrarea lui Pluton în zodia Vărsător și urmează o perioadă de 20 de ani de transformări profunde în aceste domenii.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Sectorul asociat personalității, privind întreaga viață, personală sau profesională va cunoaște o transformare profundă odată cu intrarea lui Pluton în Vărsător. Urmează o perioadă de 20 de ani cu schimbări majore, lente și radicale.

Pești/ Ascendent în Pești

Sectorul asociat subconștientului, izolării, spiritualității, frământărilor interioare, trecutului va cunoaște o transformare profundă în următorii ani odată cu intrarea lui Pluton în Vărsător. Pentru că Pluton este guvernatorul sectorului filosofiei și credințelor, va aduce o schimbare de mentalitate și va elimina atașamentele, care te țin în loc să progresezi.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni