• PRO TV
  • Cum arată acum fiica mijlocie a Maiei Morgenstern. Cabiria a absolvit cu 10 pe linie Facultatea de Teatru din Cluj Napoca

Cum arată acum fiica mijlocie a Maiei Morgenstern. Cabiria a absolvit cu 10 pe linie Facultatea de Teatru din Cluj Napoca

Cum arată acum fiica mijlocie a Maiei Morgenstern. Cabiria a absolvit cu 10 pe linie Facultatea de Teatru din Cluj Napoca

Maia Morgenstern are cu ce să se mândrească! Fiica sa, Cabiria, îi calcă pe urme și muncește din greu pentru visul său, iar de curând și-a deschis sufletul și a vorbit sincer despre relația pe care o are cu mama sa.

Gallery

​Eva Lea Cabiria Morgenstern are 24 de ani și este fiica mijlocie a celebrei actrițe, din relația cu András István Demeter. Tânăra a urmat drumul părinților săi, iar în anul 2021 a absolvit Facultatea de Teatru din Cluj Napoca cu media 10.

În cadrul unui interviu acordat în urmă cu ceva timp, fiica Maiei Morgenstern a dezvăluit cu sinceritate că numele pe care îl poartă i-a oferit multe avantaje, a ajutat-o să cunoască oameni și să deschidă mai ușor uși, însă lucrurile nu au fost întotdeauna roz pentru ea, simțindu-se de multe presată.

„Contează pentru mine pentru că mi-a oferit șansa de a cunoaște mulți oameni, mi-a oferit căldură, m-am simțit observată, m-am simțit ascultată, m-am simțit privită și sigur că toate lucrurile astea vin și cu o grămadă de presiune la pachet. A fost deosebit de important felul în care m-am dezvoltat, nu stric din punct de vedere pozitiv, dar este o foarte importantă parte din ceea ce sunt”, a spus fiica Maiei Morgenstern la Radio România.

Excentrică și rebelă, Cabiria Morgenstern mărturisea cu sinceritate că nu se înțelege pe orice temă cu mama sa, fiindcă amândouă au stiluri și abordări total diferite.

„Sunt o fiică rebelă! Când se enervează Maia Morgenstern mă sperii, ca orice copil al părintelui său! Mă sperii, dar în același timp încerc să o ascult, să o înțeleg, fac eforturi active de a comunica bine cu ea, de a-i fi alături, de a-i fi confidentă, de a fi prezentă și cu mintea, și cu sufletul acolo.

Simt că mama are nevoie de cineva care să fie acolo, tot timpul indiferent de orice!

Suntem două pietre tari, ne cam batem cap în cap și este posibil să fi fost așa de când eram mică, doar să nu-mi amintesc eu foarte bine lucrurile. E așa o chestie stoică între noi, adică ne certăm – și chiar ne certăm! – și avem stiluri similare de abordare a unei situații… Dar nu mă plâng. Neapărat! Însă la final plângem. Nu e o ceartă cu țipat, e mai degrabă o discuție în contradictoriu, cu argumente pro și contra, pe ton ferm și uneori ridicat, dar până la urmă se ajunge undeva și abia apoi e consumul emoțional. Iar împăcarea vine cu lacrimi!”, a mai spus tânăra pentru sursa amintită anterior.

Foto: Instagram, Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni