• PRO TV
  • Lestat si Perry ii fac in ciuda Briannei! Afla cat i-a costat pe cei doi barbati sa devina parinti! VIDEO

Lestat si Perry ii fac in ciuda Briannei! Afla cat i-a costat pe cei doi barbati sa devina parinti! VIDEO

<span style="color:#f00;">Lestat si Perry ii fac in ciuda Briannei!</span> Afla cat i-a costat pe cei doi barbati sa devina parinti! VIDEO

Cuplul Lestat Monroe si Perry Zizzy nu si-a terminat inca socotelile cu printesa Briana Caradja! Lestat Monroe a venit la „Happy Hour”, editia din 8 iunie, ca sa demonstreze in ce fel el si Perry au devenit parinti biologici, sa spuna cat i-a costat si sa isi exprime nedumerirea fata de atitudinea Briannei, ex-sotia lui Perry.  

Lestat Monroe a aparut la "Happy Hour" cu un tricou  negru pe care era inscriptionat "Soferul printesei", ca sa ii da astfel o replica printesei Briana Caradjea care vorbeste despre el in termeni jignitori.

Iubitul lui Zizzy Perry a afirmat din nou ca Brianna il cunostea inca din anul 2005 cand el Perry si Brianna s-au tinut de maini la o parada gay si nu isi explica cum de aceasta nu mai recunoaste acum, cum nu recunoaste nici ca a existat o intelegere intre ei trei, incalcata de printesa.

Lestat a mai sustinut ca Brianna a fost cu el si cu Perry la Praga ca sa incerce acolo o inseminare in vitro, insa medicilor li s-a parut bizara relatia dintre ei trei, mai ales ca le-a povestit faptul ca este vorba despre un cuplu de homosexuali si prietena lor.
 

Lestat a spus ca le va explica copiilor cand vor deveni mari, le va spune adevarul, iar lor li se va spune "tati" si "tati". Dupa ce ne-a aratat cum decurge o dimineata in care Lestat ramane cu copiii acasa - mic dejun, spalat pe dinti, plimbare, joaca, vorbit in franceza si engleza cu Lucrezia si Horazio (menajera vorbeste in romana cu gemenii care au acum un an si doua luni). "Taticul de serviciu" a explicat cum el si Zizzy au devenit parinti biologici. "Voi explica ceea ce nu poate sa inteleaga Brianna".

Provin dintr-o familie aristrocata si pentru mine nu exista pret”, a spus Lestat despre posibilitatile pe care le-a avut ca sa apeleze la aceasta modalitate ca sa devina parinti el si iubitul lui, Zizzy. Apoi, a divulgat si suma: "200.000 de euro a costat aceasta procedura".

A existat o mama care a donat ovulele, au fost doi embrioni rezultati in urma inseminarii in vitro: unul cu spermatozoizi de la Perry si altul cu spermatozoizi de la Lestat. Dupa aceea, a existat o mama purtatoare a celor doi embrioni, alta decat cea care a donat ovulele.

Pe certificatele de nastere ale celor doi copii este trecuta doar mama surogat/ purtatoare, deoarece nu se stia in momentul in care s-au nascut care dintre gemeni este al lui Perry si care al lui Lestat.

In final, Lestat Monroe, care crede ca Brianna Caradja este falita, a lasat un cadou pentru ea. Un cofraj cu zece oua, pe care scria "Ferma avicola Caradja".

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni