• PRO TV
  • Cu ce se ocupă Călin Hagima, soțul Roxanei Nemeș de la Survivor All Stars. Cuplul locuiește într-o vilă luxoasă

Cu ce se ocupă Călin Hagima, soțul Roxanei Nemeș de la Survivor All Stars. Cuplul locuiește într-o vilă luxoasă

Cu ce se ocupă Călin Hagima, soțul Roxanei Nemeș de la Survivor All Stars. Cuplul locuiește într-o vilă luxoasă

Roxana și Călin Hagima sunt împreună de peste 10 ani, iar în septembrie 2021 s-au căsătorit. În timp ce concurenta de la Survivor All Stars este mereu în lumina reflectoarelor, soțul ei preferă să fie mai discret.

Călin Hagima este originar din Cluj și are 43 de ani. Bărbatul ar conduce mai multe afaceri de succes, scrie unica.ro. Chiar dacă nu oferă interviuri și stă departe de ochii curioșilor, Călin Hagima nu se ferește să arate cât de mult o iubește pe aleasa inimii sale. Partenerul de viață al artistei o răsfață cu gesturi romantice. 

Vara trecut, în vacanța de la Cannes, Roxana le-a arătat urmăritorilor un filmuleț în care dansează provocator și își sărută partenerul, arătând cât de mult se iubesc. 

„Postările cu soțul meu pe Instagram sunt rare, dar în viața reală așa suntem!”, a scris Roxana în dreptul filmulețului pe care l-a postat pe Instagram și pe TikTok. 

Chiar dacă, de-a lungul timpului, gurile rele s-au legat de diferența de vârstă dintre ei, cei doi nu au luat în seamă părerile negative. Se întâmplă chiar să le facă în ciudă haterilor și le demonstrează că se iubesc foarte mult, având o relație foarte solidă.  

„Noi ne-am cunoscut în vârf de munte, doar ne-am salutat și ne-am văzut de drum. Destinul ne-a pus față în față de câteva ori pe parcursul unui an și jumătate. Cererea în căsătorie a fost inedită, nu mă mai așteptam, dar m-a cerut în centrul Bucureștiului, punând poze cu noi la apus și răsărit pe magazinul Cocor cu întrebarea: «Vrei să ne petrecem fiecare răsărit împreună până când viața ne va despărți?» Eu sunt adepta lucrurilor mici, dar în care pun mult suflet. I-am făcut tablouri cu mesaje din sufletul meu, mă gândesc întâi la el și apoi la mine în tot ceea ce fac”, a declarat Roxana Nemeș pentru revista VIVA.

Roxana Nemeș și soțul ei locuiesc într-o vilă luxoasă, pe care au amenajat-o cu mult gust. În curte, și-au amenajat și o piscină de vis, pentru a se răcori în zilele toride. 

Aseară, în competiția Survivor All Stars, Andreea Tonciu și Roxana Nemeș au ajuns la duelul de eliminare. După un joc dificil, Andreea Tonciu a părăsit competiția.

Emisiunea integrală Survivor All Stars 2024 poate fi vizionată pe VOYO

Gallery

Sursă foto: Instagram, arhiva PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni