• PRO TV
  • Cum a aflat Theo Rose că este însărcinată. Ea și Anghel Damian, luați pe nepregătite, în vacanță: „A fost ca o glumă”

Cum a aflat Theo Rose că este însărcinată. Ea și Anghel Damian, luați pe nepregătite, în vacanță: „A fost ca o glumă”

Cum a aflat Theo Rose că este însărcinată. Ea și Anghel Damian, luați pe nepregătite, în vacanță: „A fost ca o glumă”

În vara anului trecut, Theo Rose l-a adus pe lume pe Sasha, copilul ei și al lui Anghel Damian. Artista a ținut sarcina pentru ea la început, dar, imediat ce a dat vestea, nu s-a mai oprit din a povesti cum mergeai lucrurile.

Gallery

Vestea că Theo Rose este gravidă a luat prin surprindere pe toată lumea, iar același lucru s-a întâmplat și când a venit vorba de ea și de Anghel Damian.

Theo Rose și Anghel Damian au aflat de sarcină, în vacanță

Aflată în vacanță cu Anghel Damian, dar și cu alte persoane, Theo Rose a început să nu mai suporte anumite mirosuri, lucru ce nu i se întâmplase până acum. Mai mult decât atât, a început să aibă și poftă de mâncare, mult mai multă decât avea înainte, lucru ce a reprezentat un alt semn că ceva se întâmplă.

„Într-una din zile, am făcut o excursie pe o insulă și a făcut mișto de mine până când, la întoarcere, l-am rugat pe Anghel să ia niște teste de sarcină și așa am aflat”, a povestit Theo Rose, în cadrul unui podcast.  

Vestea a fost una extrem de frumoasă pentru amândoi, deoarece amândoi își doreau copii, dar niciun nu se aștepta ca micuțul Sasha să apară în vieților lor atât de repede. Momentul în care i-a arătat testul de sarcină lui Anghel Damian a fost emoționant, dar actorul nu a știut cum să reacționeze.

„Anghel a fost mult mai luminos în legătură cu situația. Lui i-au dat lacrimile în momentul în care i-am arătat testul, doar că nu a îndrăznit să se exteriorizeze, pentru că nu știa cum reacționez eu”, a completat aceasta.  

La ce s-a gândit prima dată Theo Rose, după ce a făcut testul

Vestea apariției unui copil în viața unui cuplu este una încărcată emoțional, mai ales atunci când nimeni nu se așteaptă să se întâmple. După ce a văzut cele două liniuțe, Theo Rose a simțit un gol în stomac și a avut nevoie de câteva minute, pentru a procesa totul.

„N-am știut cum să mă simt. Am avut un gol în stomac. Am stat un pic singură, în piscină, să mă gândesc cum mă simt eu în legătură cu asta, dacă sunt pregătită. Mi-am dat seama că lucrurile trebuie să se întâmple”, a mai spus antrenoarea de la „Vocea României”.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni