• PRO TV
  • Inna, apariție incendiară în mediul online. Artista a pozat provocator, iar fanii au înroșit butonul de like: „Pune sutienul pe tine”

Inna, apariție incendiară în mediul online. Artista a pozat provocator, iar fanii au înroșit butonul de like: „Pune sutienul pe tine”

Inna, apariție incendiară în mediul online. Artista a pozat provocator, iar fanii au înroșit butonul de like: „Pune sutienul pe tine”

Face ce face și Inna stârnește, din nou, admirația fanilor. O poză în lenjerie intimă a încins imaginația internauților, după ce a apărut în online fără sutien.

 

Gallery

​Inna primește complimente unul după altul, de fiecare dată când, pe contul ei de Instagram, apare în ipostaze care mai de care mai îndrăznețe. Una dintre imaginile postate de aceasta a creat mare vâlvă în mediul online.

Inna, apariție îndrăzneață, fără sutien

Inna este o adevărată apariție în mediul online, fie că postează fotografii de la concerte, fie că postează fotografii cu ea. De curând, artista s-a lăsat fotografiată fără sutien, în timp ce posta doar o pereche de chiloți, iar fotografia a strâns rapid un număr impresionant de aprecieri.

„Pune sutienul pe tine”¸i-a transmis un fac artistei, în timp ce alții s-au bucurat din plin de priveliștea oferită de artistă. (VEZI IMAGINEA ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS)

Deși Inna pozează provocator foarte des, aceasta nu ține cont de gura lumii și face ceea ce îi place, deoarece se simte foarte bine în pielea ei.

De ce pozează Inna provocator

În cadrul unui interviu acordat pentru Fanatik, în urmă cu ceva timp, Inna a mărturisit că este conștientă de faptul că primește comentarii și mesaje mai puțin frumoase, dar nu vrea să renunțe la ipostazele îndrăznețe, deoarece unele persoane înțeleg ceea ce transmite.

Mai mult decât atât, susține că astfel de comentarii vin din partea unor persoane care, deși nu stăpânesc un subiect și știu foarte puține lucruri despre el, continuă să se dea cu părerea: „Din păcate, trăim în vremuri care oricine are o părere despre orice și o exprimă și dacă se pricepe sau nu”.  

De asemenea, legat de stilurile vestimentare pe care le abordează, artista susține că are atât haine îndrăznețe, cât și haine mai simple și le alege în funcție de ceea ce își dorește să exploreze în ziua respectivă.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni