• PRO TV
  • Întreaga familie îi ține pumnii lui Iancu Sterp. Războinicul primește încurajări de la mii de kilometri distanță: „Te susținem toți de aici”

Întreaga familie îi ține pumnii lui Iancu Sterp. Războinicul primește încurajări de la mii de kilometri distanță: „Te susținem toți de aici”

Întreaga familie îi ține pumnii lui Iancu Sterp. Războinicul primește încurajări de la mii de kilometri distanță: „Te susținem toți de aici”

Iancu Sterp, unul dintre războinicii sezonului ”Survivor All Stars” primește multă susținere din partea fanilor, dar cea mai mare susținere vine din partea familiei.

 

Gallery

Deși este în Republica Dominicană și nu are acces la telefon, ca toți ceilalți concurenți, Iancu Sterp este așteptat acasă cu marele trofeu, după ce a fost la doar un pas de a câștiga, în sezonul în care a participat.

Iancu Sterp, susținut de întreaga familie

În fiecare seară, de marți până joi, de la ora 21:30, familia lui Culiță Sterp îl susține și îi trimite mesaje de încurajare, pentru a ajunge acasă câștigător.

Ieri seară, când a fost difuzată a doua ediție a emisiunii ”Survivor All Stars”, Culiță Sterp și Denisa Coțolan, viitoarea soție a acestuia, au postat câteva un mesaj pentru Iancu, ținându-i pumnii și în acest sezon.

„Aseară războinicii au câștigat, în seara asta sper să fie la fel! Succes Iancu. Te susținem toți de aici de acasă!”, a postat Culiță Sterp, în timpul difuzării emisiunii.

„Prea bun războinicul nostru”, a postat și Denisa Coțolan, logodnica acestuia.

De ce a revenit Iancu Sterp la ”Survivor”

Iancu Sterp a fost la un pas de a câștiga marele premiu și simte că, din cauza acestui lucru, capitolul nu este unul încheiat. Prin urmare, a acceptat provocarea ”Survivor All Stars” și speră să se întoarcă în România cu premiul cel mare.

„Sunt un tip căruia îi plac foarte mult provocările. Practic, viața mea este o provocare, iar, atunci când mi se ivește o provocare nouă, nu prea ezit în a spune da. Am știu că asta va fi, probabil, provocarea vieții mele, pentru că, după cum mai spuneau și alții, este o oportunitate pe care un concurent o poate avea o dată în viață, așa că, o să profit de ea la maximum și vreau să ies câștigător de acolo”, ne-a dezvăluit Iancu Sterp.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni