• PRO TV
  • Cât costă ca să-ți cânte Theo Rose la nuntă! Ce tarif are artista:„Pot să spun că suma a crescut...”

Cât costă ca să-ți cânte Theo Rose la nuntă! Ce tarif are artista:„Pot să spun că suma a crescut...”

Cât costă ca să-ți cânte Theo Rose la nuntă! Ce tarif are artista:„Pot să spun că suma a crescut...”

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Cântăreața este invitată să cânte la o mulțime de evenimente, chiar și la nunți. Ce tarife are artista pentru un eveniment de acest fel?

Gallery

Câți bani trebuie să scoți din buzunar ca să îți cânte Theo Rose la nuntă

Theo Rose este una dintre cele mai căutate artiste ale momentului. Deși a devenit mamă în urmă cu câteva luni, vedeta și-a reluat rapid activitatea profesională.

Artista este invitată să cânte la o mulțime de evenimente, chiar și la nunți.

Recent, Theo Rose a fost invitată la podcastul Anamariei Prodan, iar impresara nu s-a sfiit să o întrebe pe artistă ce sumă cere ca să cânte la o nuntă.

Cântăreața a evitat răspunsul, fiind foarte discretă când vine vorba de astfel de detalii, însă a afirmat că suma a crescut considerabil, însă este justificată. Ea a subliniat că numai trupă costă 5.000 de euro. În presă se vehiculează că suma totală ar fi de 10.000 de euro.

„Și acum mai cântăm la nunți. Pot să spun că suma a crescut considerabil. Partea mea se justifică în fața oamenilor, doar că suma totală depășește de cele mai multe ori bugetul lor, pentru că eu am trupă. Adică eu am8 oameni cu mine pe scenă. Doar trupa mea costă undeva la 5.000 de euro”, a declarat Theo Rose la podcastul Anamariei Prodan.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni