• PRO TV
  • Roxana Dobre nu îl lasă singur pe Florin Salam. Soția manelistului i-a transmis un mesaj clar tinerei care i-a făcut plângere: „Avem noi grijă de domnișoara”

Roxana Dobre nu îl lasă singur pe Florin Salam. Soția manelistului i-a transmis un mesaj clar tinerei care i-a făcut plângere: „Avem noi grijă de domnișoara”

Roxana Dobre nu îl lasă singur pe Florin Salam. Soția manelistului i-a transmis un mesaj clar tinerei care i-a făcut plângere: „Avem noi grijă de domnișoara”

Roxana Dobre a făcut primele declarații despre scandalul în care este implicat Florin Salam. Soția manelistului nu a rămas indiferentă și va face tot ceea poate, pentru ca presupusa victimă să plătească.

 

Gallery

Roxana Dobre nu poate sta cu mâinile în sân și să privească modul în care numele lui Florin Salam este pătat, motiv pentru care, se va asigura că tânăra care i-a adus gravele acuzații va plăti.

Roxana Dobre sare în apărarea lui Florin Salam, în plin scandal

De câteva zile, numele lui Florin Salam se află pe buzele tuturor, după ce o tânără în vârstă de 23 de ani i-a făcut plângere penală, susținând că a bătut-o, într-o camera de hotel. Artistul a fost la audieri, însoțit de Roxana Dobre.

După ce acesta a stat de vorbă cu organele competente și a explicat ceea ce s-a întâmplat, Roxana Dobre a făcut primele declarații, asigurând pe toată lumea că presupusa victima va plăti pentru tot, deoarece acuzațiile sale mincinoase îi fac rău manelistului.

„Acum, avem noi grijă de domnișoara, pentru defăimarea soțului meu. Vorbesc la modul cel mai serios”, a declarat Roxana Dobre, în fața jurnaliștilor.

Pe numele lui Florin Salam a fost deschis un dosar penal, iar cercetările sunt, încă, în plină desfășurare.

Florin Salam a recunoscut că s-a aflat în aceeași cameră cu acuzatoarea

Avocata lui Florin Salam a făcut o serie de declarații, pentru o emisiune televizată, precizând ceea ce s-ar fi întâmplat, de fapt. Manelistul s-a apărat, spunând că s-a retras în camera de hotel, pentru a se odihni, moment în care, un bărbat din anturajul lui, însoțit de tânăra de 23 de ani, a intrat în camera acestuia.

Ulterior, bărbatul ar fi plecat, iar fata ar fi rămas în aceeași cameră cu Florin Salam, dar fără ca nimic altceva să se întâmple.

De asemenea, tot în fața jurnaliștilor, Florin Salam a mărturisit că nu este vinovat cu nimic și că este doar victima unei înșelăciuni, pentru ca persoanele cu pricina să profite de notorietatea și de banii lui.

 

Sursa foto: Facebook, Instagram, captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni