• PRO TV
  • David, fiul adoptiv al Luminiței Anghel, este de nerecunoscut! Ce se întâmplă cu tânărul

David, fiul adoptiv al Luminiței Anghel, este de nerecunoscut! Ce se întâmplă cu tânărul

David, fiul adoptiv al Luminiței Anghel, este de nerecunoscut! Ce se întâmplă cu tânărul

David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel, este un personaj controversat. Tânărul adoptă un stil vestimentar nonconformist și își trăiește viața după propriile reguli.

Gallery

Fiul adoptiv al Luminiței Anghel surprinde din nou. David Pușcaș duce un stil de viață lipsit de inhibiții și nu ține cont de gura lumii.


Cum se afișează Davis Pușcaș pe rețelele de socializare

David este fiul adoptiv al artistei în vârstă de 55 de ani, acesta a intrat în sânul familiei pe vremea când aceasta era căsătorită cu Marcel Pușcaș, acum președinte la FCU Craiova. După divorț, Luminița a intrat într-o nouă relație, iar David și-a alinat singur dezamăgirile.

În ultimii ani, David Pușcaș a fost tot mai mult în atenția publică, după ce a trecut printr-o serie de transformări.

Pe rețelele de socializare, tânărul este foarte activ și împărtășește cu prietenii momente, dar și imagini.. Acesta are un stil vestimentar nonconformist și este un împătimit al accesoriilor.

David și Luminița nu au o relație tocmai roz. Cei doi au trecut prin momente dificile, tânărul și-a acuzat mama, la un moment dat, că l-a abandonat.

„David este fiul meu. Nu regret nimic. Eu sunt mama lui. Eu ajut, dar până când? I-am închiriat a cincea garsonieră într-un singur an. Nici cu proprietarii nu se înţelege. Pleacă. Eu trebuie să vin să strâng în urma lui. Nu am venit la tv ca să-l fac de râs, ca să-l umilesc, şi nici să mătur cu el pe jos. Mai am de crescut un copil şi mi se pare cinstit să am energie şi putere să mă întorc şi spre el. Vă anunţ public că este ultima dată când îl ajut”, declara Luminița Anghel, în spațiul public, în urmă cu ceva ani.

În urmă cu ceva timp, tânărul a făcut o serie de declarații halucinant, care au stârnit val de reacții.

„Nu aruncați cu roșii. Eu când sunt în depresie și stau ca legumă infectă în pat și aștept să mă mănânce gândacii și viermii și bolile. Stau și cu săptămânile nespălat pe dinți și pe corp. Cam așa se manifestă la mine depresia”, a detaliat David Pușcaș, într-un vlog.

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni