• PRO TV
  • Care este numele real al lui TJ Miles, concurentul de la Survivor All Stars 2024. Nu mulți știau cum îl cheamă în buletin

Care este numele real al lui TJ Miles, concurentul de la Survivor All Stars 2024. Nu mulți știau cum îl cheamă în buletin

Care este numele real al lui TJ Miles, concurentul de la Survivor All Stars 2024. Nu mulți știau cum îl cheamă în buletin

TJ Miles face parte din echipa Faimoșilor, în cel mai nou sezon al competiției Survivor România. Cu toate că este extrem de cunoscut în mediul online, nu mulți știu care este numele lui real.

Gallery

​Cel mai așteptat moment al începutului de an este acum la PRO TV și pe VOYO: sezonul suprem – Survivor All Stars! Daniel Pavel le aduce celor de acasă, de trei ori pe săptămână, cea mai tare provocare pentru toți cei 20 de concurenți. Cu fiecare zi, aceștia își vor depăși limitele, iar cei cu inima puternică vor merge până la capăt!

Anul acesta competiția atinge cote maxime deoarece toți cei care se află acum în Republica Dominicană au mai trecut deja prin experiența Survivor și știu ce îi așteaptă. Printre concurenții care fac parte din echipa Faimoșilor se numără și TJ Miles, influencerul care a cucerit internetul, grație videoclipurilor sale de pe TikTok.

Deși multă lume îl cunoaște pe TJ Miles, puțini sunt cei care știu care este numele lui din buletin. În realitate, pe influencer îl cheamă Tiberiu Ștefan Iordache, iar de aici vine și prescurtarea „TJ”.

Care este povestea de viață a lui TJ Miles

În urmă cu câteva luni, TJ Miles a fost invitat la emisiunea lui Cătălin Măruță, acolo unde și-a spus povestea de viață. Acesta s-a născut în Constanța, însă încă din copilărie s-a mutat în străinătate, deoarece părinții lui au plecat la muncă peste hotare. 

La vârsta de 8 ani, artistul a plecat în Abu Dhabi, apoi după încă trei ani, s-a transferat la o școală americană din Toronto. În România s-a întors în anul 2018, când a și devenit viral pe rețelele de socializare.

„M-am născut în Constanța, la mare. Eu nu am ajuns în Bucuresti decât în 2018. Părinții mei au plecat în străinătate, în Abu Dhabi. Am facut primele 2 clase în România și apoi ne-am mutat. Am stat acolo 3 ani jumate și în 2000 am ajuns în Toronto. Am mers la o școală americană, unde am invatat și puțină arabă.

Am descoperit la 8 ani shaorma, când în România nu se găsea încă. Pentru mine a fost incredibil, întotdeauna mi-am dorit să fac muzică. În Toronto eram mai aproape de cultura care mă interesa pe mine. A fost greu să mă acomodez, la început.

Am început clasa a șaptea în Toronto. Am fost primit greu de copiii de acolo, pentru că aveam ochi albaștri și accent diferit, slavic. Dar eu sunt un Survivor și am supraviețuit, ca să reușesc. Copiii se băteau și ei acolo, tot ce vedeți în filme e real. Dar trebuie să te faci respectat și te vor lăsa în pace.”, a povestit TJ Miles în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni