• PRO TV
  • Florin Salam i-a făcut o declarație de dragoste soției sale, Roxana Dobre, după ce a fost acuzat că s-ar fi culcat cu fata pe care ar fi agresat-o: „Știe toată lumea că...”

Florin Salam i-a făcut o declarație de dragoste soției sale, Roxana Dobre, după ce a fost acuzat că s-ar fi culcat cu fata pe care ar fi agresat-o: „Știe toată lumea că...”

Florin Salam i-a făcut o declarație de dragoste soției sale, Roxana Dobre, după ce a fost acuzat că s-ar fi culcat cu fata pe care ar fi agresat-o: „Știe toată lumea că...”

Ieri, 16 ianuarie, Florin Salam a fost audiat, după ce a fost acuzat de o tânără de 23 de ani că a bătut-o. Conform informațiilor venite din partea Poliției, tânăra ar fi fost plătită de manelist, pentru a presta.

Gallery

Florin Salam a fost însoțit de Roxana Dobre, ieri, 16 ianuarie, la Secția 1 de Poliție, unde a dat declarații despre acuzațiile care i se aduc. O tânără de 23 de ani susține că a bătut-o, într-o cameră de hotel.

Florin Salam, declarație de dragoste pentru Roxana Dobre

Potrivit surselor judiciare, Florin Salam ar fi închiriat o cameră de hotel, pentru a se întâlni cu o fată, în vederea întreținerii de raporturi sexuale contracost. După ce actul s-ar fi încheiat, Florin Salam ar fi lovit-o.

În timp ce fata susține că nu minte și că, într-adevăr, a fost victima lui Florin Salam, manelistul spune că totul este o înscenare, pentru a-i face rău și pentru a se lua bani de la el.

Mai mult decât atât, pentru a asigura pe toată lumea că este curat și că nu și-a înșelat soția, i-a făcut o declarație de dragoste Roxanei Dobre, în văzul tuturor, după ce a ieșit de la audieri.

„Roxana e viața mea. Știe toată lumea că o iubesc la fel ca pe copiii mei. Roxana e cum sunt Betty, Maria, cum sunt copiii mei. Dacă am o viață mai complicată... Sunt obișnuit. Important e că eu nu fac rău nimănui”¸a spus Florin Salam, pentru o emisiune televizată.

Cum ar fi ajuns Florin Salam în compania tinerei

Florin Salam nu a negat faptul că s-a aflat în aceeași cameră cu tânăra de 23 de ani, doar că Beatrice Comăniceanu, avocata artistului, susține că adevărul este altul.

Potrivit acesteia, în seara cu pricina, Florin Salam se afla singur în camera de hotel, doar că un prieten din anturajul manelistului a venit cu fata respectivă în camera lui și a lăsat-o acolo.

„A ajuns fără voia lui. El era în camera de hotel, a venit prietenul respectiv la o vorbă cu el și, la un moment dat, a spus că a venit și cu prietena lui. A rămas prietena și a plecat prietenul. Numai prieten nu e acela”, a precizat avocata, pentru aceeași emisiune televizată.

 

Sursa foto: Instagram, captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni