• PRO TV
  • „Vai, ce înduioșător!” Cristina Ich a decis să-i arate chipul lui Noah. Cum arată fiul ei și a lui Alex Pițurcă, în vârstă de 4 ani

„Vai, ce înduioșător!” Cristina Ich a decis să-i arate chipul lui Noah. Cum arată fiul ei și a lui Alex Pițurcă, în vârstă de 4 ani

„Vai, ce înduioșător!” Cristina Ich a decis să-i arate chipul lui Noah. Cum arată fiul ei și a lui Alex Pițurcă, în vârstă de 4 ani

Cristina Ich și-a surprins urmăritorii cu cele mai recente imagini postate pe contul de Instagram. Influencer, cu peste 900.000 de followeri, tânăra se află într-o vacanță exotică și a publicat mai multe filmulețe în care apare fiul ei și a lui Alex Pițurcă - Noah, în vârstă de 4 ani.

Modelul postează aproape zilnic, dar foarte rar își expune fiul, care are 4 ani. Noah s-a născut pe 25 octombrie 2019 și seamănă foarte mult cu mama lui. Fanii Cristinei au fost înduioșați de cele mai recente imagini din vacanța exotică. 

​„Un capitol superb din cea mai frumoasă poveste a vieții tale, povestea ta cu Noah”; Vai, ce induioșător!”, „O femeie puternică, dar în același timp atât de sensibilă!”, „Absolut superbă, Noah e atât de scump și peisajul e de vis”, sunt doar câteva dintre comentariile admiratorilor. Vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos. 

Gallery

​Cristina și fiul ei au vizitat un parc cu elefanți, iar micuțul s-a arătat extrem de încântat. 

Cristina Ich și Alexandru Pițurcă nu mai formează un cuplu, dar au rămas în relații apropiate pentru creșterea și educația micuțului Noah, rodul iubirii lor. 

„Da, într-adevăr, am avut norocul să păstrăm o relație normală și firească, și pot să spun că am fost și suntem prieteni buni. Și când spun asta, nu mă refer la genul de prietenie în care împărțim bilete la cinema sau rețete de prăjituri. Când am hotărât să ne despărțim, a fost o decizie discutată și asumată ca fiind cea mai bună pentru amândoi. Nu a fost o despărțire în stilul „film dramatic”, ci mai degrabă am trecut la capitolul „continuăm ca prieteni”. Am înțeles că suntem în același echipaj când vine vorba de Noah”. a declarat Cristina Ich pentru unica.ro.

Sursă foto: Instagram/ christina_ich

Vezi și: Ana Baniciu, o nouă viață de la 30 de ani

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni