• PRO TV
  • Un influencer a fost snopit în bătaie pentru că este „prea celebru”. Imaginile cu el fac înconjurul internetului

Un influencer a fost snopit în bătaie pentru că este „prea celebru”. Imaginile cu el fac înconjurul internetului

Un influencer a fost snopit în bătaie pentru că este „prea celebru”. Imaginile cu el fac înconjurul internetului

Un celebru influencer, născut în România și crescut în Italia, a fost snopit în bătaie, din cauza faptului că are peste 1.8 milioane de urmăritori pe TikTok.

Gallery

​George Ciupila este un băiat în vârstă de 22 de ani care s-a născut în România, dar care și-a petrecut toată viața în orașul Stella, în provincia Savona din Italia. În 2019, acesta a apărut în reality show-ul „Il Collegio”, care l-a propulsat în lumea mondenă. Ulterior, în 2021, a participat la alt concurs televizat de succes - La Caserma, iar în 2022 a fost vedeta emisiunii „VIP Big Brother”.

Datorită acestor show-uri televizate, George a reușit să fie apreciat de foarte mulți oameni, care în prezent îl susțin pe rețelele de socializare. Astfel, tânărul are peste 1.8 milioane de urmăritori pe TikTok și peste 570.000 de followeri pe Instagram.

Recent, băiatul a postat pe Instagram un videoclip în care apare cu ochiul vânăt și cu mai multe semne de violență fizică, pe chip. Acesta a fost victima unei bătăi pe stradă, cauzată de faptul că are mulți urmăritori pe rețelele de socializare. Totul s-a întâmplat pe data de 14 ianuarie 2024:

„Bună ziua! Din păcate, aceasta este condiția mea fizică actuală. Mai am de făcut niște analize medicale în ceea ce privește partea superioară a corpului, în special la umărul pe care mă chinui să-l mișc. Din păcate, această agresiune este prețul popularității mele. Sper ca niciunui alt coleg care face aceeași activitate ca mine să nu i se întâmple așa ceva și să fie nevoit să-și riște sănătatea, așa cum mi se întâmplă mie în aceste ore”, a declarat George.

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni