• PRO TV
  • Jador, totul despre familia sa! Cum arată și cu ce se ocupă frații cunoscutului artist: „Trebuia să am grjă de ei”

Jador, totul despre familia sa! Cum arată și cu ce se ocupă frații cunoscutului artist: „Trebuia să am grjă de ei”

Jador, totul despre familia sa! Cum arată și cu ce se ocupă frații cunoscutului artist: „Trebuia să am grjă de ei”

Pe Jador îl cunoaște toată lumea, însă puțini sunt cei care știu că artistul mai are încă trei frați, toți cu aceeași pasiune - muzica. Iată cum arată și cu ce se ocupă Camelia, Anastasia și Răzvan Dumitrache!

Gallery

​Jador se mândrește astăzi cu succesul pe plan profesional, însă viața lui nu a fost dintotdeauna astfel. Până să câștige sume fabuloase și să aibă milioane de fani pretutindeni, cântărețul a trebuit să se confrunte cu multe probleme, mai ales din punct de vedere financiar.

Artistul provine dintr-o familie modestă și mai are trei frați, Camelia, Anastasia și Răzvan. (Vezi imaginile în galeria foto de mai sus)

În trecut, părinții lui Jador s-au îmbolnăvit de cancer, iar din cauza tratamentelor foarte scumpe au avut mult de suferit. Nu aveau bani de nimic, însă credința i-a ajutat să meargă mai departe.

„Am stat flămând. N-aveam bani să mănânc. Era mama bolnavă.A ieșit tata din spital, la o săptămână a intrat mama. Tata a cheltuit 20.000 de euro pe operație și acum îi trebuia mamei bani. Dăduse tata ce avea, în fine. Și la un moment dat, chiar nu mai avea bani, eu vorbeam cu tata, eram cel mai mare, trebuia să am grijă de frații mei, mă duceam acasă și le făceam de mâncare la ăștia mici.

Frate-miu făcea figuri, nu știam cum să mă comport, comenta că nu era bună mâncarea, a chemat-o pe mamaia. Eram cu stres. A trebuit să plec la facultate, uitasem tot, bani n-aveam, nici nu puteam să-i cer lui tata, am stat vreo trei zile nemâncat. Eram la studio și m-a întrebat Vali Vijelie: ia zi, ai bani?', a declarat Jador în urmă cu mai mult timp.

Foto: Instagram, Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni