• PRO TV
  • Avocata lui Florin Salam, noi declarații despre scandalul în care este implicat artistul. Ce a spus despre fata care îl acuză de agresiuni fizice: „Nu neagă faptul că o cunoaște”

Avocata lui Florin Salam, noi declarații despre scandalul în care este implicat artistul. Ce a spus despre fata care îl acuză de agresiuni fizice: „Nu neagă faptul că o cunoaște”

Avocata lui Florin Salam, noi declarații despre scandalul în care este implicat artistul. Ce a spus despre fata care îl acuză de agresiuni fizice: „Nu neagă faptul că o cunoaște”

Avocata lui Florin Salam a ieșit în spațiul public și a făcut noi declarații despre scandalul în care artistul este implicat. Aceasta trage un semnal de alarmă cu privire la dosarul clientului său, deoarece tânăra de 23 de ani nu a mers la IML pentru emiterea certificatului care să ateste agresiunile fizice.

Gallery

Florin Salam se află în acest moment într-un scandal de proporții, după ce o tânără în vârstă de 23 de ani i-a făcut plângere pentru agresiuni fizice, care s-ar fi desfășurat în prima zi din an, într-un hotel din Capitală.

După ce comunicatul poliției a fost făcut public, avocata lui Florin Salam a ieșit în spațiul public și a vorbit despre întregul scandal. Aceasta, de asemenea, susține că totul este o înscenare și că tânăra de 23 de ani vrea să capete o sumă frumoasă de bani, de la artist. 

Mai mult decât atât, femeia a ridicat un semnal de alarmă, referitor la vizita acesteia la IML, acolo unde ar fi trebuit să se prezinte pentru emiterea certificatului medico-legal. 

„Florin Salam a anunţat deja că este o înscenare. Nu neagă faptul că cunoaşte fata, pentru că o cunoaşte, a venit la el în camera de hotel, dar este cale lungă de aici şi până la ceea ce povesteşte ea că s-a întâmplat. Ştiţi ce este ciudat în primul rând? Şi acum vorbesc ca femeie şi după aceea ca avocat. Faptul că în momentul în care eşti agresată, ca femeie, primul drum pe care îl faci, indiferent de starea în care eşti, cu sânge, fără sânge, cu palmă, te duci la IML. În momentul de faţă, din ce mi-a spus doamna anchetatoare, deşi dosarul nu mi-a fost pus la dispoziţie pentru că aseară a fost prima oară când am luat contact cu dânsa, astăzi am trimis şi eu la Parchet o solicitare, sunt tare curioasă să văd dacă există nu certificatul medico-legal, pentru că ăsta nu iese atât de repede, un număr de înregistrare că partea vătămată s-a dus la IML ca să scoată acest certificat medico-legal”, a mărturisit Beatrice Comăniceanu, avocata lui Florin Salam, pentru un post TV.

Avocata lui Florin Salam: „Pentru ce s-a dus ea acolo?”

Beatrice Comăniceanu a mai punctat un aspect important, la care nu multă lume s-a gândit. Aceasta a întrebat, retoric, ce căuta tânăra în camera de hotel a lui Florin Salam și, mai mult decât atât, de ce a mers însoțită de iubitul ei, ca mai apoi să rămână singură.

„Până acum, sunt două puncte de vedere diferite. Declaraţia clientului meu, care este martor, şi declaraţia acestei presupuse persoane vătămate. Plângere a fost făcută recent, acum două săptămâni, dar are dreptul, din punct de vedere legal, să poată depune această plângere în 90 de zile, deci nu te obligă procedura. Dar, un alt aspect trebuie să aibă această domnişoară în vedere şi anume faptul că ea trebuie să justifice acţiunile existente şi să le dovedească, presupuse acţiuni în acea cameră de hotel. Pentru că toată lumea speculează că el ar fi urmărit ceva. Dacă el a urmărit ceva, intenţia ei care era şi de ce se afla acolo, care a fost relaţia cu Florin Salam, se cunoşteau mai de mult, nu se cunoşteau, pentru ce s-a dus ea acolo cu iubitul ei şi a rămas?”, a adăugat Beatrice Comăniceanu.

Sursă foto: Facebook, YouTube, 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni