• PRO TV
  • Regula după care Ana Baniciu se ghidează în alegerea numelui copilului său și al lui Edy Kovacs: „Mi-ar plăcea”. Artista și soțul ei nu au ajuns la un numitor comun

Regula după care Ana Baniciu se ghidează în alegerea numelui copilului său și al lui Edy Kovacs: „Mi-ar plăcea”. Artista și soțul ei nu au ajuns la un numitor comun

Regula după care Ana Baniciu se ghidează în alegerea numelui copilului său și al lui Edy Kovacs: „Mi-ar plăcea”. Artista și soțul ei nu au ajuns la un numitor comun

Ana Baniciu și soțul ei, Edy Kovacs, discută destul de des despre numele pe care fiul lor îl va purta. Cei doi așteaptă cu nerăbdare să îl cunoască pe micuț.

Gallery

Ana Baniciu este abia la jumătatea sarcinii, dar pregătirile au început, iar unul dintre aspectele care îi preocupă este numele pe care copilul îl va purta băiețelul lor. Cu toate acestea, nu se grăbesc, deoarece va mai dura ceva până va veni pe lume.

Ce nume au ales Ana Baniciu și Edy Kovacs pentru copil

Zilele trecute, Ana Baniciu a anunțat că, în curând, va intra în luna a cincea de sarcină, iar una dintre cele mai stringente subiecte este legat de numele copilului. Cei doi artiști încă discută despre acest aspect, deoarece nu au ajuns, încă, la un numitor comun.

Ana Baniciu a declarat că îi place foarte mult numele Aris, dar și alte nume care sunt, deja, luate. Prin urmare, subiectul încă este unul deschis, deoarece Edy Kovacs nu știe sigur ce nume i-ar plăcea.

„Mie mi-ar plăcea să fie un nume care să înceapă tot cu A. Mi-a plăcut numele meu. Vreau să treacă mai repede, să ne cunoaștem băiețelul. Noi ne doream, dar nu ne așteptam. Nu ne așteptam atât de rapid. Când ne-am apucat, s-a și întâmplat. A fost un pic șocant, dar emoționant. Am zis și noi că, după nuntă, trebuie să ne apucăm rapid”, a spus artista.

Ana Baniciu și Edy Kovacs și-au dorit să fie părinți de băiat

Artista a mărturisit, în interviurile anterioare, că își dorește să fie mamă, dar și că speră să fie o mamă bună, pentru a avea un copil dezvoltat frumos din toate punctele de vedere. Cu toate că și-a dorit să aibă un copil, a știut mereu că va fi mamă de băiat, același lucru dorindu-și si soțul ei.

Cu toate acestea, artista nu se lasă și, cum dorința de a avea un băiat i s-a îndeplinit, își dorește să fie și mamă de fetiță.

„La Edy nici nu există varianta cealaltă (n.r. fetiță). Când a confirmat doamna doctor, el a fost cel mai fericit. O să facem și o fată, în orice caz”, a mai spus fiica lui Mircea Baniciu.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni