• PRO TV
  • Nikita a ajuns la spital, după ce mai mulți bărbați au bătut-o, în Centrul Vechi al Capitalei. Declarații sfâșietoare: „M-au lăsat fără telefon”

Nikita a ajuns la spital, după ce mai mulți bărbați au bătut-o, în Centrul Vechi al Capitalei. Declarații sfâșietoare: „M-au lăsat fără telefon”

Nikita a ajuns la spital, după ce mai mulți bărbați au bătut-o, în Centrul Vechi al Capitalei. Declarații sfâșietoare: „M-au lăsat fără telefon”

Nikita a trecut prin clipe de coșmar în urmă cu două seri, atunci când un grup de bărbați au bătut-o, în Centrul Vechi al Capitalei. Vedeta a povestit cu lux de amănunte cele întâmplate, susținând faptul că poliția nu a făcut nimic, pentru a opri violențele.

Gallery

​​Nikita este una dintre cele mai cunoscute persoane publice, aceasta făcându-se remarcată în urmă cu mulți ani, atunci când apărea pe micile ecrane în diverse emisiuni TV. Anii au trecut, iar blondina a rămas în atenția publicului larg grație personalității sale efervescente. Mai mult decât atât, în urmă cu câteva luni, Nikita a declarat că are o relație cu celebrul Michele Morrone, punctând faptul că actorul este extrem de îndrăgostit de ea și că abia așteaptă să o reîntâlnească.

Acum, Nikita trece prin clipe de coșmar, după ce un grup de bărbați necunoscuți au bătut-o în Centrul Vechi al Capitalei. Vedeta se plimba printre străzile celebre din mijlocul Bucureștiului, alături de un bun prieten de-al ei, când mai mulți bărbați s-au năpustit asupra ei și au lovit-o cu pumnii și picioarele:

„Aseară am avut o întâlnire cu un prieten care a abia a venit din Franța, să-mi compună niște piese, și m-am întâlnit cu el în Centru Vechi. La un moment dat am vrut să merg la mașină, iar atunci un grup de băieți a început să ne taie calea. Mi-au zis că ”Băi, Nikito, tu ești” și după m-am trezit cu pumni în față, în cap, în spate, m-a pus jos. După l-au luat pe tovarășul ăsta al meu, l-au umplut de sânge. M-au lăsat fără telefon, iar pe prietenul meu fără bani”, a spus Nikita pentru SpyNews. 

Mai mult decât atât, vedeta susține că ea și prietenul ei nu au fost singurele victime din acea seară. Bărbații ar fi atacat și alte persoane, din mai mai multe cluburi, după cum povestește chiar Nikita:
„După i-au luat la bătaie pe alții într-un club, tot ei, le-au spart nasul și lor și au ajuns la spital. Acum aștept să mă duc la INML, e o tâlhărie în grup infracțional, acești băieți se iau de grup aiurea, te iau la bătaie, iar restul acționează și te fură. Sunt tumefiată, am fost la urgență până azi de dimineață și acum am ajuns acasă că nu mai puteam să stau acolo pe holurile spitalului. Eu cred că totul a plecat în momentul în care am scos niște bani să-i dăm la niște amărâți și ne-au văzut și după ne-au atacat. Mie mi-au furat un telefon”, a mai zis ea.

Ce spune prietenul Nikitei despre bătaia din Centrul Vechi

Prietenul Nikitei este un cunoscut artist din Franța, pe numele său real, Alexandru Tudor, care a venit în România pentru a o ajuta pe blondină cu câteva piese. Acesta, de asemenea, a vorbit despre întregul subiect și a subliniat faptul că în acest moment are nasul rupt și ochii plini de sânge:
„Am fost bătuți pe stradă, am fost agresați de niște huligani, undeva la 6-7 persoane. Eu am fost cu Nikita să discut anumite lucruri legate de muzică, ne știm de mai multă vreme. Noi ne-am continuat drumul, iar după grupul ăsta de băieți au intrat cu umărul în Nikita să o provoace, ei intrau așa în oameni. Ea i-a întrebat de ce au intrat în ea, după care au luat-o la pumni, au luat-o la bătaie, era pe jos. Le-am spus să o lase în pace, să ne calmăm și după au început să-mi dea și mie pumni în față de m-au nenorocit, sunt și eu cu nasul rupt, cu ochii plini de sânge”, a spus Alexandru Tudor pentru sursa citată.
Mai mult decât atât, artistul a fost uimit de atitudinea polițiștilor care au venit să constate actele de violență. Acesta susține că nu a existat niciun fel de reacție din partea oamenilor legii și că agresorii au fost lăsați în libertate:
„O altă chestie care m-a deranjat în toată situația a fost că poliția nu a reacționat deloc. Eu eram leșinat și nu mi s-a acordat deloc primul ajutor, nu au chemat salvarea, i-au lăsat pe agresori să plece pur și simplu, nu mi se pare corect, a fost o bătaie cu sânge. Din câte am înțeles nu au fost reținuți, au fost lăsați liberi”, a mai zis el.
Sursă foto: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni