• PRO TV
  • Vicky Palacio, modelul fitness care a stârnit entuziasmul internauților: „Nu am văzut o siluetă mai frumoasă ca a ta”

Vicky Palacio, modelul fitness care a stârnit entuziasmul internauților: „Nu am văzut o siluetă mai frumoasă ca a ta”

Vicky Palacio, modelul fitness care a stârnit entuziasmul internauților: „Nu am văzut o siluetă mai frumoasă ca a ta”

Victoria Palacio sau Vicky, așa cum îi spun prietenii, este un conoscut model fitness din Florida (SUA). Tânăra de 27 de ani are o comunitate de aproape 1 milion de urmăritori pe Instagram. Aparițiile ei în costum de baie sau în costume sport stârnesc admirația, iar mulți utilizatori ai platformei spun că are o siluetă perfectă.

La 27 de ani, Victoria Palacio, o absolventă de Relații Publice, a ajuns la un număr mare de admiratori după ce a început să publice poze în costum de baie sau de la sala de sport. Ea și-a lucrat corpul într-un mod de invidiat, iar mulți spun că este influencerița fitness cu cel mai sexy posterior. 

​„O siluetă perfectă”, „Un corp ideal”, „Nu am mai văzut o siluetă mai frumoasă ca a ta”, „E o încântare să te privesc”, „Super sexy”, sunt doar câteva dintre reacțiile pe care le primește constant pe pagina de socializare. 

Vichy nu s-a gândit vreodată la o carieră de model, însă popularitatea ei a venit natural, odată cu postările făcute pe social media. Tânăra, care lucrează în publicitate, spune că este pasionată de călătorii. 

„Pe lângă activitatea profesională, îmi place să călătoresc și să învăț despre diferite culturi din întreaga lume. Sunt mereu pregătit pentru o aventură și aștept orice șansă de a călători, indiferent unde ar fi destinația. Fie că este vorba de snowboarding în Colorado sau de mese rafinate în Chicago, sunt întotdeauna încântată să-mi creez amintiri de neuitat”.

Vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos. 

Gallery

Sursă foto: Instagram/  vickypalacio

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni