• PRO TV
  • Cum îl cheamă pe Jador în buletin. Numele real al Faimosului de la Survivor All Stars

Cum îl cheamă pe Jador în buletin. Numele real al Faimosului de la Survivor All Stars

Cum îl cheamă pe Jador în buletin. Numele real al Faimosului de la Survivor All Stars

Pe Jador îl știe toată lumea, însă puțini sunt cei care știu cum îl cheamă pe artist în buletin. Iată care este numele real al Faimosului de la Survivor All Stars.

Gallery

Jador, în vârstă de 28 de ani, a acceptat provocarea Survivor All Stars și se numără printre cei 10 Faimoși care vor concura pe traseele din Republica Dominicană. Puțini sunt cei care știu cum îl cheamă pe artist în actul de identitate.

Care este, de fapt, numele real a lui Jador

Jador se numără printre cei mai apreciați artiști de la noi din țară, însă nu toată lumea știe care este numele lui real. Originar din Bacău, Jador, pe numele lui din buletin Remus Ionuț Dumitrache, a cunoscut succesul prin prisma aparițiilor televizate, precum și prin intermediul pieselor pe care le-a lansat, care, de cele mai multe ori, au ținut primele topuri în trendurile muzicale.

Jador provine dintr-o familie modestă și niciodată nu s-a ferit să recunoască că a avut o copilărie dificilă, însă nu s-a lăsat păgubaș și a demonstrat că poate realiza orice în viață. A terminat Grupul Școlar „G.J. Caniciov” Parincea, iar mai apoi a absolvit Facultatea de Relații Internaționale, în 2017. A obținut chiar și o diplomă de master în „Studii Economice”, iar acum este un artist de succes.

Mesajul lui Jador pentru fanii săi, înainte de Survivor All Stars

Înainte să plece la Surivor All Stars, Jador le-a transmis un mesaj fanilor săi:

„Salut, super-fani! Vreau să știți că am lăsat o bucată din inima mea acasă - muzica mea. Împreună cu artiști dragi mie, am pregătit ceva special pentru voi. Aștept cu nerăbdare să ascultați și să vă bucurați de ele. Sunt recunoscător pentru susținerea voastră și să ne revedem curând!
Cu drag, Jador”. este mesajul lui Jador pentru fanii săi.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni