• PRO TV
  • Mireasă încătușată și flancată de ofițeri înarmați în ziua în care urma să se căsătorească. Mirele este de negăsit

Mireasă încătușată și flancată de ofițeri înarmați în ziua în care urma să se căsătorească. Mirele este de negăsit

Mireasă încătușată și flancată de ofițeri înarmați în ziua în care urma să se căsătorească. Mirele este de negăsit

Nancy Lizeth a fost încătușată și reținută în ziua nunții sale, chiar în momentul în care urma să schimbe jurămintele cu Clemente Mendiola Martinez, cunoscut sub numele de "El Raton" sau "Șoarecele", membru periculos al unui cartel de droguri.

Operațiunea a fost planificată minuțios de poliția mexicană care a întins o ambuscadă în locul în care urma să se desfășoare nunta celor doi.

Lizeth a fost arestată de oamenii legii, în timp ce mirele, Martinez, a reușit să fugă, scrie Daily Mail.

Imaginile cu mireasa încătușată și flancată de ofițeri înarmați au făcut înconjurul internetului. Tânăra a fost condusă la sediul poliției în rochie de mireasă. Nancy Lizeth este considerată complice a soțului ei și membră a unui cartel. Cei doi sunt acuzați de șantajarea comercianților de pui din Toluca, iar bărbatul este suspect printre altele și de răpire.

Alte șapte persoane au fost arestate 

Alte șapte persoane, suspectate de implicare în operațiunile ilicite ale cartelului, au fost, de asemenea, reținute la ceremonia din Mexic. Cu toate acestea, poliția nu a reușit să pună mâna pe ținta principală a operațiunii.

Este vorba despre mire, poreclit „Șoarecele”, care este căutat pentru o serie de infracțiuni odioase, inclusiv crimă și extorcare. Martinez este cunoscut pentru o schemă de șantaj care a afectat crescătorii de păsări din zona Toluca. Pe capul mirelui s-a pus și o recompensă în valoare de aproximativ 14.000 de lire sterline.

 Fotografii: Fiscalia Edomex/X

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni