• PRO TV
  • Cu ce se ocupă fiica lui Leonard Doroftei, în Canada, la 20 de ani: „Stă, de patru ani, în casă”. Ce planuri de viitor are Vanessa

Cu ce se ocupă fiica lui Leonard Doroftei, în Canada, la 20 de ani: „Stă, de patru ani, în casă”. Ce planuri de viitor are Vanessa

Cu ce se ocupă fiica lui Leonard Doroftei, în Canada, la 20 de ani: „Stă, de patru ani, în casă”. Ce planuri de viitor are Vanessa

De mai bine de patru ani, după ce a fost numit „Cerșetor”, Leonard Doroftei a plecat din România și s-a mutat în Canada, alături de familie.

Gallery

​Fiica lui Leonard Doroftei nu este atât de încântată de viața din Canada precum este tatăl ei, iar mutarea pare că a afectat-o destul de serios. În timp ce sportivul face bani din ceea ce îi place, aceasta s-a izolat.

Ce face fiica lui Leonard Doroftei, în Canada

Vanessa, fiica lui Leonard Doroftei și a Monicăi, nu s-a adaptat la viața din străinătate și își dorește să se întoarcă în România. Cariera de succes a tatălui său, datorată sălii de box pe care o deține, dar și investițiilor în imobiliare, nu compensează cu nimic nefericirea pe care o trăiește.

Tânăra, în vârstă de 20 de ani, este studentă în ultimul an la liceu și își dorește să dea la medicină, dar nu în Canada, ci în România. Tatăl său recunoaște că Vanessa nu s-a adaptat deloc noii vieți și își petrece tot timpul în camera ei.

„Fetița e în ultimul an la colegiu și vrea la medicină. Ea nu s-a regăsit aici. Stă, de patru ani, în casă, stă numai în cameră. Singura ei vacanță e când merge în România. Vrea să dea la medicină, acas㔸a precizat Leonard Doroftei, conform GSP.

În schimb, Alex și Adrian, ceilalți doi copii ai sportivului, și-au construit cariere frumoase în Canada, având mai multe investiții, dar și locuri de muncă ce le aduc satisfacție.

Câți bani face Leonard Doroftei, în Canada

Sumele de bani pe care Leonard Doroftei le câștigă, din sport, în Canada  nu sunt de neglijat și îi permit să trăiască o viață lipsită de griji. Acesta susține că, în fiecare lună, câștigă aproximativ 5.000-6.000 de dolari canadieni, echivalentul a 3.400-4.000 de euro.

Leonard Doroftei s-a retras din box în urmă cu zece ani, dar nu a putut sta departe de acest sportiv, luând decizia de a antrena. De-a lungul carierei, a înregistrat peste 20 de victorii, iar numele său a ajuns cunoscut și în alte țări.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni