• PRO TV
  • Cel mai excentric prinț din lume s-a căsătorit cu o fată din popor! Imagini spectaculoase de la nunta de 10 zile a lui Abdul Mateen al Bruneiului

Cel mai excentric prinț din lume s-a căsătorit cu o fată din popor! Imagini spectaculoase de la nunta de 10 zile a lui Abdul Mateen al Bruneiului

Cel mai excentric prinț din lume s-a căsătorit cu o fată din popor! Imagini spectaculoase de la nunta de 10 zile a lui Abdul Mateen al Bruneiului

Declarat cândva unul dintre cei mai râvniți burlaci din Asia, Abdul Mateen al Bruneiului a renunțat la acest statut când a cunoscut-o pe frumoasa Anisha Rosnah, o tânără fără „sânge regal”.

Gallery

​De câteva zile e sărbătoare mare în Brunei, țară insulară din Asia de Sud-Est. Nunta Prințului Abdul Mateen al Bruneiului a început duminică, 7 ianuarie, și va dura 10 zile. Mai multe imagini de la ceremoniile la care participă cei doi îndrăgostiți s-au viralizat pe rețelele de socializare, iar internauții au fost uimiți de frumusețea miresei. (Vezi imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

Cine este Anisha Rosnah, tânăra care i-a furat inima prințului din Brunei

Mireasa provine dintr-o familie prestigioasă, bunicul ei, Pehin Dato Isa, fiind consilier special al lui Hassanal Bolkiah, sultanul din Brunei.

Tânără în vârstă de 29 de ani are un frate pe nume Danial Isa Kelbic, care e prieten din copilărie cu prințul.

Potrivit DailyMail, Anisha și Abdul se întâlnesc de câțiva ani, însă și-au oficializat relația la sfârșitul anului trecut, când au oferit presei și primul portret oficial.

Anisha a studiat la Universitatea Bath din Marea Britanie, iar acum este o antreprenoare de succes în Brunei.

Anisha este fondatoarea brandului de modă Silk Collective, care se bucură de succes, și deține împreună cu un prieten apropiat o întreprindere de turism, numită Authentirary.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Mateen (@tmski)

În timpul liber, tânăra obișnuia să administreze o pagină de Instagram dedicată mâncării, unde își posta rețetele, însă pe acest cont nu mai există activitate din ianuarie 2022, scrie sursa citată mai sus.

Prințul Abdul Mateen face furori pe Instagram, unde are peste 2,6 milioane de urmăritori

Tatăl lui Abdul, sultanul din Brunei, este unul dintre cei mai bogați oameni din lume, având o avere netă de peste 24 de miliarde de lire sterline, datorită exporturilor de țiței și gaze naturale.

Abdul Mateen este unul dintre cei unsprezece copii ai Sultanului din Brunei. Tânărul în vârstă de 32 de ani este o adevărată senzație a Instagramului și are peste 2,6 milioane de urmăritori.

Pe contul de socializare, Abdul le împărtășește fanilor pasiunile și experiențele sale, dar și stilul de viață opulent de care se bucură.

Abdul Mateen este pilot de elicopter și maior în Forțele Aeriene Regale ale Brunei.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Mateen (@tmski)

Prințul din Brunei este pasionat de polo, călătorește doar cu avioane private și se declară un iubitor de animale. Mai mult decât atât, tânărul își spune „tatăl tigrilor” și deține câteva exemplare de tigri albi, leoparzi și oceloți.

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images/ Instagram @tmski

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni