• PRO TV
  • Au rupt ringul de dans la propriu! Mirii și 35 de nuntași au ajuns la spital, după ce s-au dezlănțuit într-o clădire istorică

Au rupt ringul de dans la propriu! Mirii și 35 de nuntași au ajuns la spital, după ce s-au dezlănțuit într-o clădire istorică

Au rupt ringul de dans la propriu! Mirii și 35 de nuntași au ajuns la spital, după ce s-au dezlănțuit într-o clădire istorică

O nuntă în Italia s-a transformat într-o adevărată dramă, după ce mirii și nuntașii au căzut cu podeaua în timp ce dansau în locul ales pentru eveniment, fosta mănăstire Giaccherino, din Pistoia.

Paolo Mugnaini și Valeria Ybarra - ambii de 26 de ani - credeau că vor avea parte de o nuntă de basm. După ora 7 seara însă, totul s-au transformat într-un coșmar.

200 de invitați se distrau la minune la eveniment când, din cauza dansului îndrăcit al nuntașilor, podeaua a cedat și a colapsat. Cei care se aflau pe ringul de dans au căzut la etajul inferior, iar 35 dintre aceștia, inclusiv mirele și mireasa, au ajuns la spital, cu răni serioase.

@corrieredellasera È una voce rotta dal panico quella che i soccorritori del 112 hanno sentito pochi istanti dopo il crollo del solaio nell'ex convento Giaccherino di Pistoia dove si stava celebrando il matrimonio di Paolo Mugnaini e Valeria Ybarra. «Aiuto, qui ci sono almeno 30 feriti: mandate più ambulanze possibili» #matrimonio #matrimoniopistoia #pistoia #pistoiacrollo #crollo #nozzepistoia #emergenza118 #audio #paolomugnaini #valeriaybarra #sposipistoia #notiziedelgiorno #corrieredellasera ♬ suono originale - Corriere della Sera

”Ne-am speriat foarte tare”, au mărturisit mirele și mireasa când au ajuns la urgențe.
Astfel, aceștia și-au petrecut noaptea nunții în paturi alăturate, în camera de urgențe. ”La acest moment, sunt 28 de nuntași internați în spital”, se arată într-un comunicat al spitalului din Pistoia.

”Eram în încăpere - își amintește tatăl mirelui într-un interviu pentru Rai - când s-a întâmplat catastrofa. Nu am văzut porțiunea de podea care s-a prăbușit, doar o gaură imensă. Auzeam țipete, vedeam cum cad oamenii, iar după 2-3 minute i-am găsit la etajul inferior.”.
Fosta mănăstire Giaccherino datează din anii 14000 și din 2005 funcționează că locație pentru ceremonii și evenimente. O anchetă va stabili cine este vinovatul pentru drama care a dus la rănirea a 35 de persoane.

Foto: Youtube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni