• PRO TV
  • O tânără de 26 de ani, mamă a trei copii, a murit după ce și-a făcut o operație estetică: „Nimic nu va mai fi la fel”

O tânără de 26 de ani, mamă a trei copii, a murit după ce și-a făcut o operație estetică: „Nimic nu va mai fi la fel”

O tânără de 26 de ani, mamă a trei copii, a murit după ce și-a făcut o operație estetică: „Nimic nu va mai fi la fel”

Demi Agoglia, o femeie în vârstă de 26 de ani din Manchester, a murit după ce a suferit o intervenție estetică în Turcia. Aceasta era mamă a trei copii, care acum nu reușesc să își găsească liniștea, din cauza pierderii suferite.

Un caz absolut șocant a avut loc în Turcia, acolo unde o femeie în vârstă de 26 de ani, mamă a trei copii, a suferit un infarct după o intervenție estetică. Demi Agoglia, originară din Manchester, a hotărât să își facă o modificare fizică, motiv pentru care a apelat la o cunoscută clinică din Istanbul. 

Cu doar două ore înainte de a părăsi Turcia, femeia a simțit că nu se simte bine și a cerut să meargă la clinică pentru un control. În drum spre unitatea medicală, aflată în taxi,Demi a simțit o durere puternică în piept, apoi a suferit un atac de cord. Partenerul ei de viață, care o acompania, a încercat să o resusciteze, însă fără rezultat.

În momentul când au ajuns la spital, Demi a fost dusă de urgență la terapie intensivă, medicii făcând tot posibilul pentru a-i salva viața, însă din nefericire, inevitabilul s-a produs, iar tânăra a încetat din viață.

Prietenii și apropiații lui Demi Agoglia au postat mai multe mesaje de regret pe rețelele de socializare:

„Mi-am pierdut sora ieri. Mi-e atât de dor de tine, Demi. Nimic nu mai pare real. Nimic nu va mai fi la fel fără tine, te iubesc Demi x.”  este mesajul surorii lui Demi.

„Strălucește asupra băieţilor tăi frumoşi Demi şi trimite-le puterea de care vor avea nevoie pentru a trece peste asta, nu mi te pot scoate din minte, trebuie făcute mai multe în privința acestor companii stupide. Erai perfectă deja și acum nici măcar nu mai exişti.”, a transmis una dintre prietenele lui Demi.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni