• PRO TV
  • Videoclipul lui Lil Nas X, ”J Christ”, acuzat de blasfemie! Artistul s-a filmat răstignit pe cruce

Videoclipul lui Lil Nas X, ”J Christ”, acuzat de blasfemie! Artistul s-a filmat răstignit pe cruce

Videoclipul lui Lil Nas X, ”J Christ”, acuzat de blasfemie! Artistul s-a filmat răstignit pe cruce

Cea mai recentă piesă a rapper-ului Lil Nas X, ”J Christ”, a stârnit revoltă printre fanii religioși, videoclipul înfățișându-l pe artist în timp ce-l interpretează pe Iisus Hristos răstignit pe cruce.

Gallery

Piesa artistului în vârstă de 24 de ani a fost categorisită ”rușinoasă” și ”blasfemitoare”, forțându-l pe acesta să-i ia apărarea și să explice că nu a intenționat să fie bătaie de jos la adresa creștinilor.

Cu toate acestea, Lil Nas X a primit acceptul Bisericii lui Satan, care aprobă apariția cântărețului în diverse personaje religioase, inclusiv ca Noe conducând arca prin ape tulburi.
David Harris, maestrul Bisericii, a declarat pentru TMZ că videoclipul este ”fantastic”.

Lis Nas se apără însă: ”Nicăieri în videoclip nu se poate spune că e bătaie de joc la adresa lui Iisus. Imaginea lui Iisus a fost folosită în toată lumea în opere de artă.
Nu fac mișto de nimeni. Trebuie să încetați să puneți stăpânire pe o religie care a fost aici înainte că oricine dintre noi să se fi născut. Mai tăceți naibii din gură”.

”Chiar dacă sunt cowboy, gay, satanist și acum creștin, tot aveți o problemă ce mine! Cu toții mă urâți pentru că sunt drăguț și amuzant”, a posta Lil Nas X pe rețeaua de socializare X.

Foto: Columbia Records

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni