• PRO TV
  • Daniela Crudu s-a dat de gol! Ce nume a ales pentru băiețelul ei

Daniela Crudu s-a dat de gol! Ce nume a ales pentru băiețelul ei

Daniela Crudu s-a dat de gol! Ce nume a ales pentru băiețelul ei

Daniela Crudu este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Fosta asistentă TV a ales deja numele pentru băiețelul ei, iar pregătirile pentru venirea pe lume a micuțului sunt în toi, după cum chiar ea a dezvăluit în online.

Gallery

Daniela Crudu s-a retras din lumina reflectoarelor în urmă cu ceva timp și duce o viață fericită. În luna mai a anului trecut, bruneta a adus pe lume primul ei copil, o fetiță, iar acum se pregătește pentru venirea celui de-al doilea copil.

Ce nume a ales Daniela Crudu pentru băiețelul ei

Daniela Crudu și-a dorit enorm să-și întemeieze o familie, însă mereu s-a confruntat cu problema că nu găsește bărbatul potrivit alături de care să facă acest pas.

După multe căutări, bruneta și-a găsit fericirea în brațele bărbatului care a făcut-o mama pentru prima dată.

Viața Danielei Crudu s-a schimbat radical de când a venit pe lume fiica ei, Daiana, iar rolul de mămică i se potrivește de minune. Recent, vedeta a anunțat că este însărcinată cel de-al doilea copil, un băiețel.

Pregătirile pentru venirea bebelușului sunt în toi, fosta asistentă TV le-a arătat internauților ce a mai cumpărat pentru cel mic și, totodată, a dezvăluit și ce nume a ales pentru el.

Daniela Crudu a mărturisit că pe cel mic îl va chema Dominic.

„Haideți să vă arăt și vouă ce mi-am comandat, pentru că mai aveam nevoie de câteva produse pentru viitorul meu bebeluș, pentru Dominic, așa îl cheamă! (...) Am luat un cărucior sport care se pliază foarte repede, am comandat și un leagăn electric, dar și această măsuță”, a dezvăluit Daniela Crudu, pe Instagram 

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni