• PRO TV
  • Horoscop săptămâna 15 – 21 ianuarie 2024. Vărsătorii dau lovitura pe plan financiar, Taurii ar parte de evenimente neașteptate în iubire

Horoscop săptămâna 15 – 21 ianuarie 2024. Vărsătorii dau lovitura pe plan financiar, Taurii ar parte de evenimente neașteptate în iubire

Horoscop săptămâna 15 – 21 ianuarie 2024. Vărsătorii dau lovitura pe plan financiar, Taurii ar parte de evenimente neașteptate în iubire

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 15 – 21 ianuarie 2024.

Horoscop Berbec săptămâna 15 – 21 ianuarie 2024

Dragoste– Deși contextul astral te îndeamnă să te ocupi de carieră și planul sentimental este important. Vei căuta soluții să rezolvi o situație, care te nemulțumește, să faci o schimbare.
Bani – Evenimente în planul financiar pot să aibă loc spre finalul săptămânii, când este posibil să ai parte de surprize, dar și de oportunități de a-ți suplimenta veniturile.
Muncă – Soarele se află pe ultimul grad al zodiei Capricorn, respectiv în casa carierei. La fel și Pluton, planeta transformărilor profunde. Poți lua decizii importante, pe termen lung, ce vizează cariera și implicarea ta în proiecte noi, de viitor. Pe 20 ianuarie, Soarele, tranzitează timp de o lună, casa prietenilor, proiectelor pe termen lung, planurilor profesionale și-ți vei rezerva mai mult timp să pui pe roate un proiect. Pe 21 ianuarie, Pluton, guvernatorul casei finanțelor, al transformărilor profunde, își face intrarea în zodia Vărsător, pe care o va traversa în următorii 20 de ani. Registrul astral se schimbă și-ți vei concentra atenția pe activitățile de grup, conexiunea cu prietenii, persoanele cu care ai aceleași interese, privind începerea unor proiecte personale.

Horoscop Taur săptămâna 15 – 21 ianuarie 2024

Dragoste– Axa relațională este dinamizată spre finalul săptămânii și evenimente neașteptate, declanșate de tine, vor duce într-o direcție la care nu te așteptai. Se rezolvă un context relațional, care te-a nemulțumit în ultima perioadă.
Bani – Luna traversează casa banilor la finalul săptămânii și aduce cheltuieli sau încasarea unor sume de bani, achitarea unei călătorii sau a unor cursuri de perfecționare/dezvoltare profesională.
Muncă– Două evenimente activează casa carierei în această săptămână. Intrarea Soarelui, în 20 ianuarie, aduce preocupări pentru o relansare profesională, în următoarea lună. Pe 21 ianuarie, Pluton, guvernatorul casei relațiilor și parteneriatelor profesionale, intră în zodia Vărsător, pentru următorii 20 de ani, unde va aduce transformări profunde și radicale în tot ce ține de carieră, sferă profesională, activități de pe urma exercitării profesiei.

Horoscop Gemeni săptămâna 15 – 21 ianuarie 2024

Dragoste– Finalul de săptămână aduce discuții cu partenerul sau un partener din trecut. Nu sunt excluse surprize sau răsturnări de situație, evenimente neprevăzute. Se reediteză situații din trecut, care vor schimba cursul unor evenimente în planul relațional.
Bani – Sectorul financiar, al banilor proveniți din alte surse este activat de mai multe planete și vei reuși să administrezi cât mai bine sumele care-ți intră în conturi, să returnezi niște datorii și să începi să strângi bani în conturile de economii.
Muncă– În prima parte a săptămânii, te preocupă un context profesional, semnezi un contract sau renunți la unul care nu-ți mai aduce beneficii. Pe de altă parte, intrarea Soarelui în 20 ianuarie în zodia Vărsător, în sectorul principiilor, credințelor, călătoriilor, perfecționării profesionale și perspectivei asupra vieții, vine să-ți aducă preocupări, în următoarea lună, pentru aceste domenii. Pe 21 ianuarie, Pluton, guvernatorul casei muncii, intră în zodia Vărsător, pentru următorii 20 de ani, semn că va aduce transformări profunde, radicale, în credințele și mentalitățile tale, în felul cum abordezi sarcinile de muncă. Vei găsi metode noi, originale de a-ți îmbunătăți condițiile de lucru și este posibil să te lansezi într-o activitate profesională care să-ți aducă recunoaștere.

Horoscop Rac săptămâna 15 – 21 ianuarie 2024

Dragoste– Tranzitul Soarelui prin casa intimității, din 20 ianuarie, și aspectul strâns pe care îl face cu Pluton, planeta transformărilor profunde, îți aduce dorințe intense și o apropiere profundă față de partenerul de cuplu.
Bani – Sectorul financiar este activat de intrarea Soarelui, în 20 ianuarie, în zodia Vărsător, în următoarea lună. Ești determinat să-ți suplimentezi veniturile din alte surse decât salariile. Pe 21 ianuarie, Pluton, planeta transformărilor profunde, intră în zodia Vărsător, pentru următorii 20 de ani, și va aduce o transformare profundă, lentă, în planul financiar. Vei fi preocupat de intrarea în posesia unei moșteniri, a unor bani, să returnezi un credit sau să accesezi un împrumut.
Muncă– Planul profesional este dinamizat întreaga săptămână, iar în prima parte este posibil să discuți cu șefii proiecte noi, să te implici mai mult, să preiei sarcini noi, pentru a obține o mărire salarială. De asemenea, spre finalul săptămânii, apar surprize în relația cu unii dintre colaboratori.

Horoscop Leu săptămâna 15 – 21 ianuarie 2024

Dragoste– Planul relațional este activat de intrarea Soarelui, guvernatorul tău, din 20 ianuarie, în tranzit prin zodia Vărsător. Urmează o lună în care atenția ta este îndreptată spre partener, pentru a crea o conexiune mai puternică cu acesta. Pe fondul acesta astral, pe 21 ianuarie, Pluton, planeta transformărilor profunde, începe să traverseze zodia Vărsător, respectiv casa relațiilor și mariajului, și va aduce schimbări majore pentru următorii 20 de ani.
Bani – În primele zile ale săptămânii afli vești despre semnarea unui contract, act adițional sau primești o propunere de a începe o activitate pe cont propriu, colaborare extraprofesională, care-ți poate mări veniturile.
Muncă– În prima parte a săptămânii au loc preocupări pentru pregătirea ta profesională, privind începerea unor activități, care să-ți aducă satisfacție profesională. Conjuncția (alăturarea) dintre Lună și Jupiter, marele benefic, dar și dintre Lună și Uranus, ambele din casa carierei, vine să aducă răsturnări într-o situație de natură profesională, în relația cu șefii sau care privește conducerea firmei în care lucrezi.

Horoscop Fecioara săptămâna 15 – 21 ianuarie 2024

Dragoste– Relația de cuplu te preocupă în prima parte a săptămânii și cum să o îmbunătățești, să ai o legătură mai strânsă cu partenerul de cuplu. Sectorul sentimental este și el dinamizat de planete și te preocupă cucerirea unei persoane, mai ales dacă ești singur sau reînvierea pasiunii în cuplu, dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi.
Bani – Marți și miercuri sunt două zile în care este posibil să primești niște bani, sume care au întârziat să apară în conturile tale sau un cadou surpriză de la cineva de la care nu te aștepți.
Muncă– Sectorul financiar primește tranzitul Soarelui, din 20 ianuarie, prin zodia Vărsător, unde, timp de o lună, aduce preocupări pentru găsirea unor soluții de a-ți ușura munca. Pe fondul acesta astral are loc intrarea lui Pluton, planeta transformărilor profunde, din 21 ianuarie, în zodia Vărsător, zodie pe care o va traversa în următorii 20 de ani și va aduce schimbări lente și transformări profunde în planul activităților profesionale. Pluton va elimina ce te ține în loc să progresezi în sfera profesională.

Horoscop Balanță săptămâna 15 – 21 ianuarie 2024

Dragoste– Soarele intră în zodia Vărsător pe 20 ianuarie și va dinamiza, timp de o lună, sectorul sentimental, aventurile romantice, distracția, activitățile de relaxare și modalitatea de a petrece timpul liber. Pe fondul acesta astral are loc intrarea lui Pluton, planeta transformărilor profunde, care începe să tranziteze zodia Vărsător, din 21 ianuarie, respectiv casa iubirii. De asemenea, aduce transformări lente, profunde, radicale în felul cum primești și oferi iubirea sau în raport cu partenerul de cuplu sau persoanele dragi, respectiv copiii dacă ești părinte.
Bani – Evenimente neașteptate în planul financiar au loc joi și vineri, când este posibil să încasezi niște sume de bani restante sau afli că vei primi un bonus de performanță. De asemenea, și partenerul poate aduce mai mulți bani sau poți primi bani de la familie.
Muncă- La serviciu se stabilizează lucrurile, iar relațiile cu colegii sunt eficiente și reușiți să faceți echipă bună. Saturn, planeta restricțiilor, se află încă pe casa muncii și mai aduce obstacole, însă reușești să le treci mult mai ușor, pentru că ai învățat niște lecții.

Horoscop Scorpion săptămâna 15 – 21 ianuarie 2024

Dragoste– Soarele începe să traverseze zodia Vărsător, din 20 ianuarie, și în următoarea lună, activează sectorul asociat familiei, căminului, patrimoniului și relațiilor cu părinții, rădăcinilor. Pe 21 ianuarie, Pluton, guvernatorul tău, începe să tranziteze zodia Vărsător, respectiv aceeași casă a vieții de familie. În următorii 20 de ani vor avea loc transformări lente, dar profunde în viața de familie.
Bani – Weekendul aduce cheltuieli și preocupări pentru situația financiară. Este posibil să te sfătuiești cu cineva din familie legat de administrarea unor bani.
Muncă– Marți și miercuri sunt cele mai active zile din săptămână, când Luna traversează casa muncii și aduce acțiune, determinare, inițiative și curaj să-ți expui niște idei. Finalul de săptămână poate aduce evenimente neașteptate într-un contract/colaborare/parteneriat profesional.

Horoscop Săgetător săptămâna 15 – 21 ianuarie 2024

Dragoste– În weekend se activează casa relațiilor și căsătoriei și vei iniția dialoguri pe teme sensibile privind partea financiară, implicarea în cuplu sau educația copiilor, dacă ești părinte.
Bani – În prima parte a săptămânii cheltui niște bani pentru casă, returnezi o datorie sau ajuți pe cineva din familie cu o sumă de bani. Sectorul asociat banilor este activat de planete și banii vin, dar este nevoie să știi cum îi administrezi.
Muncă– Soarele intră în 20 ianuarie în zodia Vărsător, pe casa comunicării, gândirii, învățării și interacționării cu ceilalți și aduce preocupări, în următoarea lună, pentru a învăța lucruri noi sau lucrezi la felul cum abordezi anumite subiecte. Pe fondul acesta astral are loc intrarea lui Pluton în zodia Vărsător, în 21 ianuarie, zodie pe care o va traversa în următorii 20 de ani. Urmează o perioadă de schimbări și transformări lente în felul în care comunici, transmiți și percepi informația, înveți și interacționezi cu ceilalți.

Horoscop Capricorn săptămâna 15 – 21 ianuarie 2024

Dragoste – Luna formează un aspect strâns cu Jupiter, marele benefic, și cu Uranus, planeta imprevizibilului, din casa iubirii și aventurilor sentimentale și aduce, la final de săptămână, surprize plăcute de la partenerul de cuplu. Dacă ești singur, o ieșire ar putea să-ți aducă partener.
Bani – Pe 20 ianuarie, Soarele intră în zodia Vărsător, pe sectorul banilor câștigați de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. Urmează o lună de zile în care ești determinat să-ți suplimentezi veniturile. Pe fondul acesta astral are loc intrarea lui Pluton în zodia Vărsător, în 21 ianuarie pe sectorul financiar, unde va aduce schimbări și transformări lente, dar profunde și radicale în modalitatea de a câștiga banii. Apar proiecte și asocieri noi, cu prieteni sau cu persoane cu care ai pasiuni comune.
Muncă– Săptămâna aceasta anunță evenimente importante, legate de proiectele tale profesionale. Te implici mai mult, ai idei pe care le pui în practică și demarezi proiecte pe termen lung. Șefii sunt mulțumiți de rezultate.

Horoscop Vărsător săptămâna 15 – 21 ianuarie 2024

Dragoste– Soarele, guvernatorul casei relațiilor, intră pe 20 ianuarie, în casa personalității și ești determinată să-ți îmbunătățești relația de cuplu, în următoarea lună. Pe 21 ianuarie, Pluton își începe tranzitul prin zodia Vărsător, prin casa personalității și va aduce o transformare lentă, dar profundă, în următorii 20 de ani.
Bani –Începi săptămâna cu preocupări de natură financiară. Este posibil să primești o mărire salarială sau închei un contract de colaborare, care-ți poate suplimenta veniturile.
Muncă– Sectorul comunicării și interacționării cu ceilalți este activat marți și miercuri. Sunt zile favorabile programării unor ședințe, prezentări, propuneri, strategii și campanii pe termen lung. De asemenea, s-ar putea să faci și niște deplasări în scop administrativ sau participi la cursuri.

Horoscop Pești săptămâna 15 – 21 ianuarie 2024

Dragoste– Soarele intră în zodia Vărsător în 20 ianuarie, în sectorul subconștientului, izolării, frământărilor interioare, spiritualității și trecutului. Urmează o lună de zile în care ai nevoie de liniște și izolare pentru a te reechilibra, să înțelegi niște acțiuni din trecut, care au determinat evenimente recente. Pe fondul acesta astral are loc intrarea lui Pluton, planeta transformărilor profunde, pe 21 ianuarie, în zodia Vărsător, pe care o va traversa în următorii 20 de ani. Pluton aduce transformări profunde privind spiritualitatea. Pentru că este guvernatorul casei filosofiei de viață, a credințelor și principiilor, va ajuta în eliminarea mentalităților, care nu te mai reprezintă.
Bani – Marți și miercuri se activează casa banilor. Încasezi bani și faci plăți. Posibil să ți se propună implicarea în proiecte noi, să ai nevoie de o finanțare sau să-ți suplimentezi veniturile dintr-o activitate extraprofesională pe care începi să o desfășori cu un prieten.
Muncă– Finalul de săptămână vine cu vești surpriză, dar cu oportunități profesionale. Primești o promovare sau o ofertă nouă de job.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni