• PRO TV
  • Momoa, “topit” în fața lui Demi Moore. Actorul, " îndrăgostit" la prima vedere de actrița de 17 ani mai în vârstă ca el

Momoa, “topit” în fața lui Demi Moore. Actorul, " îndrăgostit" la prima vedere de actrița de 17 ani mai în vârstă ca el

Momoa, “topit” în fața lui Demi Moore. Actorul, " îndrăgostit" la prima vedere de actrița de 17 ani mai în vârstă ca el

De obicei femeile se uită fermecate la el atunci când îl întâlnesc. De data asta s-a întâmplat fix invers! Jason Momoa părea că s-a îndrăgostit la prima vedere când a făcut cunoștință cu legendara Demi Moore.

Momoa și Moore au participat la același eveniment monden în Beverly Hills și au dat nas în nas. Aparent, nu se cunoșteau până acum, iar paparazzii au surprins momentul în care au făcut cunoștință. Actorul este tot numai un zâmbet în față lui Demi Moore, în vârstă de 61 de ani.

Jason Momoa nu a ratat ocazia să le facă cunoștință și copiilor sau cu faimoasa actriță. “Aquaman” se mândrește cu doi adolescenti superbi – o fată, Lola, în vârstă de 16 ani, și un băiat Nakoa-Wolf, cu un an mai mic. Lola moștenește frumusețea celor doi părinți ai săi, anunțându-se a fi o viitoare stea la Hollywood.

Gallery

Momoa a ținut să clarifice care este situația sa momentan, după ce o declarație a lui a fost interpretată greșit. Actorul a mărturisit că momentan “trăiește pe drumuri” și “nu are o casă”, pentru că filmează un proiect care presupune să călătorească prin toată America.

De aici, tabloidele au speculat că actorul este “homeless”. “Nu sunt homeless, pur și simplu n-am o casă. Am o rulotă drăguță. Toată lumea e “Vai, Momoa e homeless…” Liniștiți-vă! Am un sac de dormit”, a spus Momoa.

SURSA FOTO: PROFIMEDIA

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni