• PRO TV
  • Fanii au fost șocați când i-au văzut noul tatuaj. Vedeta care s-a umplut de tatuaje și operații estetice

Fanii au fost șocați când i-au văzut noul tatuaj. Vedeta care s-a umplut de tatuaje și operații estetice

Fanii au fost șocați când i-au văzut noul tatuaj. Vedeta care s-a umplut de tatuaje și operații estetice

Este una dintre cele mai controversate vedete din Marea Britanie, care șochează mereu cu transformările fizice pe care și le face. Mereu surprinde cu câte ceva nou: poate o altă mărire de sâni sau de buze sau un tatuaj scandalos. De data aceasta este varianta a doua pentru Katie Price.

În vârstă de 45 de ani și mama a cinci copii, cu tați diferiți și vârste cuprinde între 8 și 20 de ani, Katie Price este într-o continuă transformare.

Aparent vedeta britanică a ajuns la tatuajul cu numărul 19, care este cel mai mare de până acum. Îi acoperă practic tot spatele. “Durere de la tatuaje și sala de fitness – așa voi petrece 2024”, își anunța vedeta fanii la începutul anului.

Katie Price are o adevărată colecție de tatuaje pe corp, cu care se mândrește în postările de pe Instagram.

Potrivit Daily Mail, ar fi cheltuit până acum 130.000 de lire sterline pe transformările sale, dintre care cel puțin 84.000 de lire numai pe mărirea bustului.

Gallery

De curând, Katie a dezvăluit că a apelat la două proceduri noi – fillere pentru a schimba forma buzei superioare și… mai multe fillere pentru posterior.În decembrie 2022, aceasta a spus că și-a făcut a 16-a operație de mărire a sânilor și deja o plănuiește pe a 17-a, pentru următorul nivel. “E alegerea mea și e corpul meu”, își motivează vedeta operațiile.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni