• PRO TV
  • A ieșit, în sfârșit, din umbra lui Macaulay! Fratele mai mic, Kieran Culkin, în apogeul carierei: e câștigător al Globului de Aur

A ieșit, în sfârșit, din umbra lui Macaulay! Fratele mai mic, Kieran Culkin, în apogeul carierei: e câștigător al Globului de Aur

A ieșit, în sfârșit, din umbra lui Macaulay! Fratele mai mic, Kieran Culkin, în apogeul carierei: e câștigător al Globului de Aur

Ani de zile Kieran Culkin a trăit în umbra fratelui său ultra celebru, care ne “intră” în casă în fiecare an de sărbători, Macaulay Culkin. Kieran a avut și el un rol mic în celebra serie “Home alone”: a jucat rolul varului lui Kevin McCallister, Fuller McCallister.

Acum, la 41 de ani, Kieran Culkin a ieșit, în sfârșit, din umbra fratelui său. Nu că nu ar fi de ani de zile un actor apreciat la Hollywood, însă acum a venit și recunoașterea oficială.

Kieran Culkin a fost recompensat, de curând, cu un “Glob de Aur”, pentru rolul său din Succession. Deși de abia în 2024 a câștigat trofeul, prima sa nominalizare a venit pentru rolul din filmul Igby Goes Down. Au mai urmat încă 4 nominalizări până a reușit să și câștige – toate pentru cel mai apreciat rol au său de până acum, Roman Roy în Succesion. 

Cel mai recent trofeu - Critics Choice Awards, pentru acelasi rol.

Și Macaulay Culkin a fost nominalizat la Globurile de Aur pentru rolul din Home Alone, dar a pierdut în fața lui Gérard Depardieu.

Kieran Culkin este căsătorit din 2013 cu Jazz Charton. Cei doi s-au cunoscut într-un bar în 2012 și împreună au doi copii, o fetiță și un băiețel, născuți în 2019, respectiv 2021.

Gallery

Sursa foto: Getty Images

Profimedia

@gala.fr #kieranculkin #succession #goldenglobes #Filmtok ♬ Loving Me - Janine

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni