• PRO TV
  • Alina Sorescu și Alexandru Ciucu se vor reuni de dragul fetițelor, în doar câteva zile. Ce a făcut-o pe artistă să accepte acest lucru

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu se vor reuni de dragul fetițelor, în doar câteva zile. Ce a făcut-o pe artistă să accepte acest lucru

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu se vor reuni de dragul fetițelor, în doar câteva zile. Ce a făcut-o pe artistă să accepte acest lucru

Alina Sorescu demonstrează că fiicele ei sunt mai importante decât orice și a acceptat să petreacă doar câteva ore alături de Alexandru Ciucu.  

Gallery

Carolina, fiica cea mare a Alinei Sorescu și a lui Alexandru Ciucu, a împlinit zece ani și urmează să aibă parte de o petrecere, în acest weekend. Artista a acceptat ca și tatăl ei să vină, pentru avea ambii părinți alături.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu se vor vedea la ziua de naștere a fiicei lor

În acest weekend, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu o vor aniversa pe fiica lor, Carolina, care va împlini zece ani. Chiar dacă a spus că nu mai există cale de împăcare între ea și fostul partener, Alina Sorescu își dorește ca acesta să ia parte la cele mai importante evenimente ale fiicelor lor.

„Îi organizez petrecerea sâmbătă, cum și-a dorit și o să fie și tatăl fetelor prezent, bineînțeles. E normal să fie așa în astfel de momente. Discuțiile noastre sunt despre programul lor în general, zile de naștere. Evident că trebuie să fie împreună și așa vor fi”¸a povestit Alina Sorescu, în emisiunea „La Măruță”.

Alina Sorescu speră să obțină custodia totală

S-au despărțit în urmă cu doi ani, dar divorțul încă nu a fost pronunțat. Până când judecătorii vor lua o decizie definitivă, Alina Sorescu și Alex Ciucu au custodie comună, lucru cu care artista nu este de acord.

Aceasta a declarat că zilele petrecute când la un părinte, când la celălalt nu sunt bune pentru dezvoltarea lor, deoarece, la vârsta pe care o au, trebuie să aibă parte de o rutină. Prin urmare, speră să obțină custodia comună, pentru a se putea ocupa de ele așa cum ar fi normal.

„Eu îmi doresc pentru ele un program stabil, o normalitate, șansa ca ele să poată avea o rutină școlară, un program cât de cât stabilit, astfel cât, să poată să aibă un mers normal al tuturor activităților lor. Eu cer program stabil, tatăl lor cere program alternant.

Cred că asta înseamna iubirea pentru copil, ca lor să le fie bine și ei au nevoie de stabilitate, să știe unde este acasă pentru ele”, a mai precizat artista.  

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni