• PRO TV
  • Renegat de Hollywood, exilat pe Insulele Cayman și etichetat drept “canibal”, Armie Hammer a găsit dragostea din nou. Cu cine s-a logodit

Renegat de Hollywood, exilat pe Insulele Cayman și etichetat drept “canibal”, Armie Hammer a găsit dragostea din nou. Cu cine s-a logodit

Renegat de Hollywood, exilat pe Insulele Cayman și etichetat drept “canibal”, Armie Hammer a găsit dragostea din nou. Cu cine s-a logodit

Au trecut deja doi ani de când Armie Hammer a fost renegat de Hollywood. Actorul a fost protagonistul unuia dintre cele mai mari scandaluri din industria cinematografică: fix când cariera sa era pe val, au apărut la adresa lui acuzații de adulter, viol și chiar canibalism.

Imaginea sa de familist convins a fost pătată, a fost concediat din toate proiectele cinematografice din care făcea parte și părăsit de soție. Falit, detestat de toată lumea, exilat pe Insulele Cayman, actorul încearcă acum să își refacă viața. Cât despre imaginea sa de altă dată, cu siguranță aceasta nu mai poate fi refăcută.

În tabloide au apărut informații conform cărora Armie Hammer și-ar fi înșelat soția, Elizabeth Chambers, cu numeroase femei, este praticant de BDSM și are fantezii legate de canibalism, după cum ar fi arătat unele mesaje pe care le-a trimis partenerelor sale. În plus, actorul a fost acuzat și de viol.

Gallery

În ciuda acestor acuzații, care ar ține departe orice femeie, Armie Hammer pare că ar fi găsit din nou dragostea. Cel puțin pentru o scurtă perioadă de timp.
În vasta de 36 de ani, Armie Hammer s-a logodnit cu o tânără de origine cazacă, Marina Gris, cu 10 ani mai tânără decât el. Marina a confirmat pe rețelele de socializare că au fost logodiți, însă între timp s-au despărțit și nunta a fost anulată.
“Decizia de a ne desparți, desi grea, a fost luată cu grație și respect, fiind un final frumos al poveștii noastre. Sunt recunoascatoare pentru această relație, pentru dragostea și sprijinul primit, dar pentru mine este un capitol închis”.

​Foto: Marina Gris/instagram

“Sunt conștientă de controversele și poveștile care circulă despre el. Este important pentru mine să spun că experiența mea cu Armie a fost una pozitivă și nu a reflectat niciuna din aceste acuzații. Vorbesc numai din perspectiva mea”, spune Marina Gris.

În condițiile în care nimeni la Hollywood nu îl mai angajează, actorul a fost nevoit să lucreze în “Vânzări”, pentru a avea grijă de cei doi copii ai săi. S-a mutat din Los Angeles în Insulele Cayman, acolo unde locuiau soția și copiii. Între timp, Hammer a revenit în Statele Unite, acolo unde a primit un ajutor nesperat din partea lui Robert Downey Jr. Actorul din “Iron Man” l-a lăsat pe Hammer să locuiască în casa lui din Los Angeles și i-a plătit reabilitarea la o clinică de specialitate. Hammer și-a tratat dependența de sex, alcool și alte substanțe nocive.

Surse apropiate actorului susțin că acesta este “complet falit”, în ciuda faptului că e strănepotul unui magnat al petrolului, Armand Hammer, care avea o avere estimată de 800 de milioane de dolari în momentul morții sale. Armie Hammer nu primește însă sprijin financiar din partea familiei

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni