• PRO TV
  • Alessandro Mucea își încântă publicul cu o interpretare live de excepție. Câștigătorul SuperStar cucerește inimile românilor cu noi piese lansate

Alessandro Mucea își încântă publicul cu o interpretare live de excepție. Câștigătorul SuperStar cucerește inimile românilor cu noi piese lansate

Alessandro Mucea își încântă publicul cu o interpretare live de excepție. Câștigătorul SuperStar cucerește inimile românilor cu noi piese lansate

La 19 ani, Alessandro Mucea își urmează visul cu perseverență. Tânărul cântăreț, care a câștigat trofeul concursului SuperStar de la PRO TV, se poate mândri cu lansarea a cinci piese. După emisiune, el a colaborat cu Marius Moga și cu Liviu Teodorescu, iar rezultatul i-a bucurat pe fani.

Printre piesele cu mare succes la public este „Inima nu învață”. O melodie plină de sensibilitate prin care Alessandro Mucea reușește să redea emoții puternice. O versiune live, unde tânărul este acompaniat de câțiva instrumentiști, a adunat mii de aprecieri în doar câteva ore. 

Alessandro a primit foarte multe comentarii de apreciere din partea românilor: 

„Minunat Alessandro!!!.. aceeași voce deosebita....așteptăm cât mai multe melodii interpretate de tine. Succes tinere!”; „Succes în continuare și sper să cânți și alte piese noi, vechi, pentru că ai o voce frumoasă, care trebuie pusă în valoare”; „Frumos!!Mult noroc in continuare!”; „Unii cântăreți suna mai bine în videoclipuri și în înregistrări. Alessandro sună mai bine live”, sunt doar câteva dintre reacții. 

După participarea la SuperStar, Alessandro a lansat piesele: „Dă-mi un semn”, „Mai stai”, „Inima nu învață”, „Atât de sus” și „Pieptul meu urlă”.

În 2021, Alessandro a primit cele mai multe voturi în finala SuperStar și s-a bucurat de marele premiu în valoare de 1 milion de lei. După participarea la concurs, tânărul s-a ales cu foarte mulți admiratori. El are chiar și un grup al fanilor pe Facebook. Alessandro Mucea nu este foarte activ pe rețelele sociale, dar recent le-a împărtășit urmăritorilor că și-a cumpărat o mașină Tesla, pe care a personalizat-o. Tânărul a primit zeci de mesaje de apreciere. „Să o stăpânești sănătos și mult succes în muzică!”, i-au scris oamenii.

Alessandro Mucea a vizitat Roma, orașul în care s-a născut 

„După aproape 20 de ani în sfârșit am ajuns în Roma , orașul în care m-am născut , cu o emoție profundă și trăiri intense, am descoperit un oraș foarte frumos plin de istorie care m-a fascinat și care mi-a transmis sentimentul de mândrie că într-un fel îi aparțin inclusiv prin numele pe care îl port "Alessandro"”, spune tânărul. 

Sursă foto: arhiva PRO TV, Instagram/ Alessandro Mucea

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni