• PRO TV
  • Îl recunoști? Unul dintre cei mai iubiți actori de la Hollywood și-a sărbătorit ziua în avans alături de câțiva amici celebri, iar paparazzii au fost pe fază

Îl recunoști? Unul dintre cei mai iubiți actori de la Hollywood și-a sărbătorit ziua în avans alături de câțiva amici celebri, iar paparazzii au fost pe fază

Îl recunoști? Unul dintre cei mai iubiți actori de la Hollywood și-a sărbătorit ziua în avans alături de câțiva amici celebri, iar paparazzii au fost pe fază

Face 62 de ani peste câteva zile și uimește cu un nou look! Jim Carrey, unul dintre cei mai talentați și iubiți actori de comedie din lume, a fost surprins recent de paparazzi la un restaurant din West Hollywood.

Gallery

​Starul din „Masca”, „Tăntălăul și gogomanul”, „Dumnezeu pentru o zi” sau „Ace Ventura” a petrecut în avans alături de câțiva prieteni buni. Jim Carrey și-a scos amici celebrii la restaurantul San Vicente Bungalows din West Hollywood.

Pe lista de invitați s-au numărat nume ca Jimmy Kimmel, Adam Sandler, Seth Green, Jeff Ross, Dustin Hoffman și Bill Burr. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

În imaginile surprinse de paparazzi în fața restaurantului, Jim Carrey, care și-a lăsat părul lung, era tot numai un zâmbet. Actorul a fost fotografiat în timp ce își întâmpina invitații și ținea un cadou uriaș în brațe.

Potrivit martorilor, starul care va împlini 62 de ani în 17 ianuarie a părut foarte bine dispus în timp ce petrecea alături de prietenii săi.

La finalul serii, sărbătoritul a fost fotografiat în timp ce încărca mai multe cadouri și un tort în SUV-ul său, scrie New York Times.

Jim Carrey a anunțat că vrea să se retragă din actorie 

După lansarea filmului „Sonic the Hedgehog 2”, Jim Carrey a declarat că se va retrage din lumina reflectoarelor și că prefer să ducă o viață liniștită după cariera de 40 de ani în cinematografie.

„Mi-aș putea continua cariera, dar îmi place foarte mult viața mea liniștită. Îmi place să pictez pe pânză, îmi iubesc viața spirituală. Simt - și asta este ceva ce poate nu veți auzi niciodată de la o altă vedetă - că m-am săturat. Am făcut destule”, declara Jim Carrey, în 2022, într-un interviu pentru Acces Hollywood.

El a adăugat atunci că ar putea accepta un nou rol doar dacă primește o ofertă de a juca într-un proiect cu adevărat remarcabil.

„Dacă întâmplător, îngerii îmi vor aduce vreun scenariu scris cu cerneală de aur, iar eu voi considera că oamenii merită să vadă acest film, atunci mă voi întoarce”, a conchis starul.

Drama lui Jim Carrey: fosta iubită s-a sinucis

În 2015, Cathriona White (30 de ani) a fost descoperită fără suflare în locuința ei din California. Tânăra de origine irlandeză s-a sinucis cu o supradoză de medicamente.

Gestul fatidic s-a petrecut la câteva zile după ce actorul Jim Carrey ar fi părăsit-o, scria TMZ. Relația celor doi a fost una tumultoasă, presărată cu împăcări și despărțiri.

La scurt timp după moartea Cathrionei, familia acesteia l-a dat în judecată pe Jim Carrey, acuzându-l că i-ar fi procurat medicamentele pe care tânăra le-a folosit pentru a se sinucide.

Familia tinerei a mai spus în instanță că starea ei psihică a fost afectată şi de faptul că a contactat boli cu transmitere sexuală de la Jim Carrey. Mama Cathrionei a susţinut că starul a îmbolnăvit-o cu trei boli cu transmitere sexuală, printre care herpes genital.

Avocații lui Jim Carrey au demonstrat în instanță că fosta iubită avea boli cu transmitere sexuală înainte de a-l cunoşte pe actor. În februarie 2018, judecătorii l-au achitat pe Jim Carrey în procesul deschis de familia fostei iubite și au stabilit că starul de la Hollywood nu este responsabil de moartea femeii.

Jim Carrey a fost căsătorit de două ori: cu Melissa Womer (1987-1995), cu care are și o fiică în vârstă de 36 de ani, şi cu Lauren Holly (1996 – 1997).

Foto: Profimedia Images/ Getty Images

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni