• PRO TV
  • Anamaria Prodan, comparație subtilă între Ronald Gavril și fostul partener: „Ajunsesem cu o piatră de moară grea ca pământul”. Impresara își laudă actualul iubit, Ronald Gavril

Anamaria Prodan, comparație subtilă între Ronald Gavril și fostul partener: „Ajunsesem cu o piatră de moară grea ca pământul”. Impresara își laudă actualul iubit, Ronald Gavril

Anamaria Prodan, comparație subtilă între Ronald Gavril și fostul partener: „Ajunsesem cu o piatră de moară grea ca pământul”. Impresara își laudă actualul iubit, Ronald Gavril

Anamaria Prodan este mai fericită ca niciodată de când a început o relație cu Ronald Gavril și susține că este net superior fostului partener, deși nu a dat niciun nume concret.

Gallery

Anamaria Prodan și-a găsit liniștea alături de Ronald Gavril, după un divorț care încă nu s-a încheiat, dar și după o relație de doar câteva luni cu afaceristul Flavius Nedelea.

Anamaria Prodan nu uită de relațiile nefericite

Pentru impresară, familia este foarte importantă și nu renunță la această idee nici după ultimele eșecuri amoroase. 

Recent, aceasta a făcut o comparație subtilă între Ronald Gavril și fosta căsnicie, în timp ce îl complimenta pe actualul partener. Femeia de afaceri radiază de fericire și se bucură de tot ceea ce trăiește alături de el.

„Ajunsesem cu o piatră de moară grea ca pământul, agățată de gâtul meu și mă duceam din ce mai jos. De asta sfătuiesc toate femeile, când ceva nu mai merge sau când nu mai există respect, ci minciună, să plece învârtindu-se, pentru că nu se întâmplă nimic bun niciodată, decât o sufocare care duce la moarte”, a spus Anamaria Prodan, conform unui site de știri.

Ronald Gavril, perechea perfectă pentru Anamaria Prodan

A trebuit să treacă prin mai multe relații eșuate pentru a ajunge la el, dar Anamaria Prodan se declară mai fericită ca niciodată. Aceasta mărturisește că Ronald Gavril este „un bărbat în adevăratul sens al cuvântului” și se susțin reciproc, lucru foarte important pentru ea.

„Este un bărbat care nu a făcut școala pe străzi, nu l-am inventat eu, nu l-am dus la școală, nu l-am învățat să mănânce, să se îmbrace. Nu i-am construit eu carieră. E un bărbat care el mă susține pe mine și să știi că este minunat să ai așa un om lângă tine, pentru că numai așa poți construi și să trăiești viața frumos, demn, fără să te râdă lumea pe la colțuri”, a mai spus impresara.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni