• PRO TV
  • Dana Roba și Beni au reușit să creeze intrigă pe rețelele de socializare! Ce videoclip au postat

Dana Roba și Beni au reușit să creeze intrigă pe rețelele de socializare! Ce videoclip au postat

Dana Roba și Beni au reușit să creeze intrigă pe rețelele de socializare! Ce videoclip au postat

Dana Roba este extrem de fericită în ultima perioadă, iar principalul motiv pentru care zâmbetul nu-i lipsește de pe buze este relația fabuloasă pe care o are cu Beni.

Gallery

​Dana Roba este una dintre cele mai cunoscute și apreciate make-up artiste din România. Aceasta s-a făcut remarcată în urmă cu mulți ani, atunci când se afișa alături de Nicolae Guță în diverse show-uri TV. Anii au trecut, bruneta și-a descoperit pasiunea pentru machiaj, iar de atunci acesta este principala sursă de venit a vedetei. 

În urmă cu un an, Dana Roba a fost victima unei scene desprinse din filme. Fostul ei soț, Daniel Balaciu, a lovit-o de nenumărate ori cu un ciocan în cap, apoi a lăsat-o inconștientă într-o baltă de sânge, timp de 5 ore. Deși în primă fază medicii nu i-au dat nicio șansă de supraviețuire, vedeta și-a revenit ca printr-un miracol, iar acum și-a reluat toate activitățile de dinainte de incident. 

Daniel Balaciu a ajuns în spatele gratiilor după ce și-a agresat fizic soția, iar Dana Roba și-a găsit liniștea în brațele unui nou bărbat: Beni. Acesta a vizitat-o pe brunetă la spital, imediat după incident, iar de atunci între ei s-a înfiripat o poveste de dragoste. 

Acum, cei doi au organizat un live stream pe rețelele de socializare, în cadrul căruia au reușit să creeze intrigă:

„Preconizăm că la vară... Zi-le tu, Beni, mai departe”,  a spus Dana Roba la începutul clipului.

Beni, la rândul lui, nu a vrut să dea mai multe amănunte: „Avem o surpriză, o surpriză mare”.

Se pare că până și fetițele vedetei știu despre ce este vorba, mai ales Celine, pe care mama ei a întrebat-o: „Celine, tu ști ce surpriză avem noi?”.

Micuța a spus doar „da”, fără a oferi detalii în plus.

Fanii au fost lăsați să își dea singuri cu părerea:

„Gata, deja căsătorie? WOW, ce tare!/ Ce mă bucur că sunteți împreună, vă stă bine!/ Să fiți fericiți și binecuvântați! Să te ajute Dumnezeu să ai noroc de o căsnicie fericită!”,  au scris fanii. 

@news.tiktok.01 #dana #danaroba #danielarobamakeupartist #fy #goviral #beni #danielaroba ♬ sunet original - news.tiktok.01

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni