• PRO TV
  • Tzancă Uraganu a fost audiat la DIICOT. Artistul are, din nou, probleme serioase și susține că este în pericol

Tzancă Uraganu a fost audiat la DIICOT. Artistul are, din nou, probleme serioase și susține că este în pericol

Tzancă Uraganu a fost audiat la DIICOT. Artistul are, din nou, probleme serioase și susține că este în pericol

Problemele se țin lanț de Tzancă Uraganu. Celebrul manelist a fost audiat de DIICOT, ieri, 10 ianuarie. Terifiat de interlopi, s-a ascuns și a rugat poliția să îl ajute.

Gallery

Tzancă Uraganu susține că nu mai are liniște din cauza interlopilor care nu i-ar mai da pace. După ce a cerut, disperat, ajutorul pe rețelele de socializare, a decis să își joace ultima carte.

Tzancă Uraganu a dat declarații la DIICOT

Cântărețul de muzică de petrecere susține că a fost tâlhărit, șantajat și chiar urmărit și nu se mai simte în siguranță de ceva timp. Preocuparea pentru ceea ce se întâmplă este și mai mare, deoarece speră ca partenera și fiica lor să nu pățească nimic.

Conform unui site de știri, Tzancă Uraganu le-a spus procurorilor DIICOT toate problemele pe care le-a întâmpinat din cauza interlopilor și speră ca situația să se rezolve, deoarece nu mai poate să trăiască în frică, dar nu vrea să renunțe până când cei vinovați nu vor plăti.

Manelistul s-a ascuns de frica interlopilor

În urmă cu doar câteva zile, pe contul său de Instagram, Tzancă Uraganu le-a mărturisit fanilor cât de mult s-a agravat situația. Temându-se că ar putea păți ceva, acesta s-a ascuns, spunând că mai mulți interlopi cunoscuți îi vor răul.

Mai mult decât atât, a precizat că a rămas fără o mașină din cauza lor și că tot continuă să îi ceară bani, deși le-a dat, de mai multe ori, sumele de bani cerute.

„Stau într-un loc ascuns pentru că nu prea mai pot ieși nicăieri. Sunt amenințat de niște interlopi foarte periculoși. Foarte renumiți, în același timp, m-au amenințat. Bineînțeles că, am fost și tâlhărit de ei. Mi-au luat și o mașină care se află în custodia poliției. (...).

Sunt niște oameni foarte periculoși, deja sunt dispuși la ani mulți de pușcărie. Eu sunt undeva ascuns. Oamenii ăștia îmi cer bani, îmi cer taxă de protecție, vor să vină după mine să le dau bani. Le-am mai dat de atâtea ori”, a spus Tzancă Uraganu, la acea vreme.

 

Sursa foto: Facebook, captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni