• PRO TV
  • Gerul nu o sperie pe Iuliana Beregoi. Cântăreața s-a afișat în costum de baie, într-o stațiune de munte în Franța: „Iubita, să nu răcești!”

Gerul nu o sperie pe Iuliana Beregoi. Cântăreața s-a afișat în costum de baie, într-o stațiune de munte în Franța: „Iubita, să nu răcești!”

Gerul nu o sperie pe Iuliana Beregoi. Cântăreața s-a afișat în costum de baie, într-o stațiune de munte în Franța: „Iubita, să nu răcești!”

După sărbători, Iuliana Beregoi a plecat într-o vacanță la ski, într-o stațiune superbă din Franța. Cântăreața adorată de mii de adolescenți nu lasă să treacă o zi fără a-și împărtăși experiențele cu fanii. De data aceasta, i-a surprins cu câteva imagini în costum de baie, de pe balconul hotelului.

Temperaturile de aproximativ -7 °C nu o sperie pe frumoasa basarabeancă. Interpreta a pozat pe balcon, într-un costum de baie în carouri, alcătuit din două piese. Nu este prima dată când artista își etalează abdomenul tonifiat. La 19 ani, Iuliana Beregoi are foarte mare grijă la silueta ei și este o împătimită a fitnessului. 

​Cântăreața a ales o destinție foarte frumoasă pentru vacanța de iarnă. Val Thorens este o stațiune foarte populară din Franța, care oferă mai multe oportunități de relaxare și sport: ski,  plimbări cu snowmobilul sau cu sania trasă de câini, servicii spa și altele. 

Seria de imagini publicate de Iuliana au stârnit imediat zeci de reacții în mediul online. Iată câteva dintre acestea: 

„Ești rezistenta la frig?; „Iubita, să nu răcești!”; „SĂ nu vĂ întrebați de ce e răcită,da?”; Superbă ca întotdeauna”; „Vacanță plăcută”.

Interpreta nu a ratat ocazia să se bălăcească la piscina exterioară, realizând câteva tiktok-uri. 

@iulianaberegoi #iulianaberegoi #foryoupage #foryou ♬ original sound - speedsongsmd?

Vineri, 12 ianuarie, Iuliana Beregoi va lansa o nouă piesă. 

„Sunt foarte fericită să vă anunț colaborarea mea cu Monoir pe o piesa un pic altfel decât cele cu care v-am obișnuit. Fiți cu ochii pe noi pe data de 12 ianuarie, să fiți primii care văd clipul . Vă iubesc, 12 ianuarie “Taka Taki””, a anunțat ea. 

View this post on Instagram

A post shared by Monoir (@monoirofficial)

Gallery

Sursă foto: Instagram/ Iuliana Beregoi

Vezi și: Adelina Pestrițu, sărbători peste mări și țări 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni