• PRO TV
  • Miami Bici 2 e filmul cu cele mai mari încasări în cinema din 2023 în Romania

Miami Bici 2 e filmul cu cele mai mari încasări în cinema din 2023 în Romania

Miami Bici 2 e filmul cu cele mai mari încasări în cinema din 2023 în Romania

Filmul Miami Bici 2 este filmul care a înregistrat cele mai mari încasări din cinema în România în anul 2023, surclasând blockbustere care au scris istorie în industria cinematografică la nivel internațional, precum Barbie și Oppenheimer. Miami Bici 2 este o co-producție Vidra Productions, WatchMe Productions și Studio Indie Productions, în regia lui Jesus del Cerro, distribuit de Vertical Entertainment.

Protagoniștii Ilie Piciu (Codin Maticiuc) și Ion Bilă (Matei Dima) au revenit pe marile ecrane alături de actorul de la Hollywood, Danny Trejo, cu aventuri mai palpitante și amuzante. Pelicula produsă în stil hollywoodian al cărei scenariu este realizat de Alex Coteț, îi urmărește pe Bilă și Piciu într-o călătorie de la Miami la Los Angeles în căutarea visului american adaptat la cel românesc, în stilul "dolari mulți pe muncă puțină". Comedia este cu atât mai interesantă cu cât celebrul actor de la Hollywood, Danny Trejo, s-a alăturat distribuției Miami Bici 2, într-un rol negativ, provocator, nebunesc și amuzant.

Codin Maticiuc: „Vestea că un film românesc ocupă locul întâi în topul încasărilor în același an în care au fost lansate unele dintre cele mai mari filme din istorie este incredibilă. Știam ce ne-am dorit încă de la început, să creăm un film care să te amuze și în același timp să aducem ceva nemaivăzut până acum în România. Nu pot decât să mă bucur. Și nu uitați că aceasta e ultima șansă de a vedea filmul, așa că mergeți la cinema.”

Matei Dima: „Am vrut să facem un film care să aducă o părticică de Hollywood în România, și am reușit să întrecem toate filmele de la Hollywood. Și asta mă face mândru să știu că am făcut parte din acest proiect care bate recorduri după recorduri. Așa că dacă nu ați reușit să îl vedeți până acum, vă invit să mergeți la Miami Bici 2, pentru că mai aveți doar câteva zile la dispoziție.”

”Cu Miami Bici 2, am vrut ca totul să fie mai mare, mai amuzant, mai emoționant și să se vadă clar o evoluție de la primul film. Știam că fanii așteaptă cu nerăbdare continuarea și nu era nicio cale să dezamăgim. Totul, pentru a face România să radă din nou ”, declară Jesus del Cerro, regizorul filmului.

„Ne bucurăm să fim distribuitorul filmului cu cele mai multe încasări în 2023 și să aducem conținut incitant către publicul de cinema din România”, declară Echipa Vertical Entertainment.

O producție Vidra Productions, WatchMe Productions și Studio Indie Productions, Miami Bici 2, un film regizat de Jesus del Cerro, este distribuit în cinematografele din România de Vertical Entertainment.  

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni