• PRO TV
  • Reuniune șoc: “regina telenovelelor”, Gabriela Spanic, alături de Fernando Colunga și Marcelo Buquet, la 26 de ani de la premiera La Usurpadora

Reuniune șoc: “regina telenovelelor”, Gabriela Spanic, alături de Fernando Colunga și Marcelo Buquet, la 26 de ani de la premiera La Usurpadora

Reuniune șoc: “regina telenovelelor”, Gabriela Spanic, alături de Fernando Colunga și Marcelo Buquet, la 26 de ani de la premiera La Usurpadora

“La Usurpadora” este una dintre telenovelele mexicane care a intrat în istorie, fiind difuzată în 125 de tari. Cu Gabriela Spanic și Fernando Colunga în rolurile principale, serialul a avut milioane de fane în întreaga lume. Cine nu a suspinat după Fernando Colunga la finalul anilor ’90? :)

La 26 de ani de la premieră, eroina principală din La Usurpadora, Gabriela Spanic, a postat o imagine care i-a emotionat pe fanii telenovelelor. Aceasta apare alături de doi dintre colegii ei din telenovela mexicană, Fernando Colunga și Marcelo Buquet.

“Ce fericire să trăiesc aceleași vremuri cu mari actori, tovarăși duioși pe care îi iubesc și îi admir atât de mult! Fernando Colunga și @marcelobuquet ! Carlos Daniel și Rodrigo!”, a scris Gabriela Spanic pe Facebook.

Originară din Venezuela, Gabriela Spanic are în prezent 50 de ani, însă arată la fel de bine ca întotdeauna. La fel de prezentabil este și Fernado Colunga, care în urma cu 30 de ani era idolul femeilor din întreaga lume. La 57 de ani, Colunga are în continuare milioane de fane.

Gallery

În roluri alături de femei fatale precum Thalia sau Gabriela Spanic, Colunga a reușit să își țină fanele cu ochii lipiți de ecrane, în special atunci când vine vorba despre scenele romantice pe care le-a jucat.

Sursa foto: Getty Images/Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni