• PRO TV
  • O tânără face milioane de vizualizări pe TikTok pentru că seamănă perfect cu Taylor Swift. Ce acuzații îi aduc fanii artistei

O tânără face milioane de vizualizări pe TikTok pentru că seamănă perfect cu Taylor Swift. Ce acuzații îi aduc fanii artistei

O tânără face milioane de vizualizări pe TikTok pentru că seamănă perfect cu Taylor Swift. Ce acuzații îi aduc fanii artistei

Ashley Leechin este o tânără care a ajuns celebră pe TikTok datorită asemănării sale izbitoare cu starul momentului, Taylor Swift. Ce-i drept, pe Ashley o ajută și machiajul și faptul că își aranjează părul asemenea artistei americane.

Nu face nimic special, doar face playback, dansează pe ritmurile pieselor lui Taylor Swift și, din când în când, se machiază în fața camerei de filmat. Cu toate astea, 1,7 milioane de oameni o urmăresc pe TikTok, iar unele dintre clipurile postate pe pagina ei au strâns peste 13 milioane de vizualizări. Și asta doar pentru că seamănă cu Taylor Swift!

@noitisashley13 Had to do a re-do because so many said there was a millennial pause?! ? I didn’t realize it but better? Hehe again dc to @Han for this trend. #melissamccarthy #theatrical #actorsoftiktok #millennial ♬ I WANT SOMETHING THAT I WANT - sturniolo (taylor’s version)

“Pentru un minut am crezut că ești Taylor Swift”, este unul din miile de comentarii, în care tânăra e confundată cu cântăreața americană.

Gallery


Acuzată de fanii lui Taylor Swift că și-a făcut operații ca să arate că vedeta și automat să câștige în continuare bani de pe urma asemănării, Ashley a negat categoric, recunoscând însă că apelează totuși la botox și la fillere.

Fanii artistei au acuzat-o că profită de Taylor Swift și că tot ce face se învârte în jurul cântăreței. Ashley, care are 30 de ani și e mamă a doi copii, a negat. “Am doi copii, un soț, o pisică și sunt de profesie asistentă medicală. Fac și content social media și încerc să devin actriță. Nu îmi doresc să devin cântăreață sau să cânt la vreun instrument”.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni