• PRO TV
  • Câți bani câștigă Leonard Doroftei în Canada. Singurul motiv pentru care fostul boxer s-ar întoarce în România

Câți bani câștigă Leonard Doroftei în Canada. Singurul motiv pentru care fostul boxer s-ar întoarce în România

Câți bani câștigă Leonard Doroftei în Canada. Singurul motiv pentru care fostul boxer s-ar întoarce în România

Leonard Doroftei a plecat în Canada, alături de familie, în luna octombrie a anului 2019. Fostul boxer duce o viață liniștită peste Ocean și a reușit să-și deschidă propria sala și antrenează.

Gallery

Câți bani face Leonard Doroftei peste Ocean

Leonard Doroftei este antrenor de box și și-a deschis propria sală în Canada, care îi aduce venituri considerabile.

”Lucrez de luni până luni, fără pauză. Câștig cam 5.000-6.000 de dolari canadieni (3.400 - 4.000 de euro) pe lună”, a spus Leonard Doroftei.

Acesta și-a adus aminte și de momentul în care a fost numit ”cerșetor” în România și a plecat în Canada.

”Am avut nevoie de o schimbare. Nu mă regăseam, tot ce făceam era împotriva mea. Am stat de vorbă cu niște ziariști și a doua zi au scris că sunt cerșetor. Sau impostor. Titlul a fost groaznic, toată lumea a început să mă facă cerșetor. E dureros, e urât. Nu am cerșit nimic.

Nu mai îmi găseam locul absolut deloc. M-a tras în jos locul acasă. Viața pe care am dus-o, de uzură, m-a obosit. Nimic nu se mai lega. Devenisem băiatul rău, dar eu n-am făcut rău nimănui.

A trebuit să fac o schimbare, dar decizia a fost rea, le-am schimbat iar viața copiilor, i-am dus în altă lume. Doar că ei mă iubesc, suntem o familie și au înțeles. O perioadă, probabil. Va trebui să iau o decizie cât de curând”, a declarat Leonard Doroftei, citat de GSP.ro.

Motivul pentru care Leonard Doroftei s-ar întoarce în România

Fostul boxer a dezvăluit că ar vrea să se întoarcă în România pentru copii. Fiica lui, Vanessa, nu se regăsește în Canada și vrea să urmeze facultatea de medicină în țara natală.

”Fetița e în ultimul an la colegiu și vrea la medicină. Ea nu s-a regăsit aici, stă de patru ani în casă. Stă numai în cameră. Singura ei vacanță e când merge în România. Vrea să dea la Medicină, acasă.

Fiul meu Alex e cu IT-ul. Cât a fost în România s-a întreținut singur, a făcut facultatea, e inginer. Când a venit aici, și-a găsit de lucru încă din prima săptămână, a început să facă bani de acasă. Adrian e manager, e bine și el. În țară s-a scris că e milionar, dar nu e chiar așa. Sunt băieți așezați. Au apartamentul lor, au investițiile lor”, a transmis Leonard Doroftei.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni