• PRO TV
  • Ana Morodan, în cimitir, la scurt timp după ce s-a întors din vacanță: „Îngrop...”. Vedeta și-a contrariat fanii cu apariția ei

Ana Morodan, în cimitir, la scurt timp după ce s-a întors din vacanță: „Îngrop...”. Vedeta și-a contrariat fanii cu apariția ei

Ana Morodan, în cimitir, la scurt timp după ce s-a întors din vacanță: „Îngrop...”. Vedeta și-a contrariat fanii cu apariția ei

Ana Morodan a apărut în cimitir, alături de două persoane misterioase. Nu a dat detalii despre ceea ce se întâmplă, dar a transmis un simplu mesaj.  

Gallery

Ana Morodan face ce face și uimește din nou. La scurt timp după ce s-a întors din vacanța din Bali, aceasta s-a fotografiat în cimitir, alături de două persoane. Toate trei s-au îmbrăcat în negru și au stârnit curiozitatea internauților.

Ana Morodan și-a îngropat trecutul în cimitir

După o vacanță de câteva zile în Bali, o țară cunoscută pentru terapiile sufletești pe care le oferă, Ana Morodan a apărut în cimitir. Aceasta s-a îmbrăcat într-o rochie lungă, de culoare neagră și a apărut alături de două persoane, îmbrăcate tot în negru. (VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS)

Nu a spus ce face, dar a scris, în dreptul fotografiilor: „Am venit să-mi îngrop trecutul”. O fană chiar i-a lăsat un comentariu prin care și-a exprimat nedumerirea în ceea ce privește persoanele care o însoțeau: „Deci ce nu inteleg ce cauta barbatul ala imbracat in femeie. Adica sa intelegem ca promovezi transexualii???? Nu e vorba de ura, insa nu ar trebui sa promovezi asa ceva !! Acest asa zis trend mai nou face ravagii in alte tari. Oricum nici celalalt barbat nu arata prea bine. Ciudat!!”.

Ana Morodan nu a depășit problemele din trecut

În urmă cu aproximativ un an, Ana Morodan a avut probleme cu legea, după ce a provocat un accident rutier, conducând într-o stare deloc favorabilă. Incidentul a marcat-o extrem de mult, deoarece s-a lovit de un val extrem de mare de comentarii neplăcute.

După ce apele s-au mai liniștit din acest punct de vedere, a decis să facă mai multe schimbări în viața ei, poate cea mai importantă fiind faptul că a renunțat la medicamentele de care era dependentă. Cu toate acestea, este greu să lase totul în urmă, fiind criticată chiar și înainte de incident.

„Am venit în Bali să plâng la sală. Mă simt grasă și urâtă și vreau să știți asta (...) Sunt aici pentru a mă vindeca, pentru a învăța să mă iubesc, pentru a învăța să îmbrățișez această experiență umană cu totul și dacă acest lucru inspiră o altă persoană, atunci e minunat!”¸a postat Ana Morodan, în urmă cu nu foarte mult timp.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni