• PRO TV
  • A murit mama Melaniei Trump. Mesajul lui Donald Trump pentru soacra lui, care era cu un an mai mare decât el

A murit mama Melaniei Trump. Mesajul lui Donald Trump pentru soacra lui, care era cu un an mai mare decât el

A murit mama Melaniei Trump. Mesajul lui Donald Trump pentru soacra lui, care era cu un an mai mare decât el

Fostul președinte al SUA Donald Trump (77 de ani) a postat un mesaj emoționant despre soacra lui, Amalija Knavs, care a murit la vârsta de 78 de ani, numind-o ”o femeie incredibilă”.

Gallery

”Este o seara foarte tristă pentru întreaga familie Trump!!! Frumoasa și grozava mamă a Melaniei, Amalija, a plecat într-un loc frumos în ceruri. A fost o femeie incredibilă și ne va fi dor de ea mai mult decât putem spune!”.

Acesta a postat și o fotografie cu el alături de Amalija.
Melania Trump (53 de ani) a anunțat, marți, că mama ei a murit. ”Cu adâncă tristețe anunț că iubita mea mamă a trecut în neființă”, a scris ea. Melania a sărit peste majoritatea petrecerilor de Crăciun și Revelion de la Mar-a-Lago pentru a-și îngriji părintele.

Melania nu a dezvăluit cauza morții, dar Donald a mărturisit, de Anul Nou, că soacra lui este ”foarte bolnavă” și că familia este foarte afectată din această cauză.

Amalija și-a petrecut copilăria culegând ceapă la ferma familiei și lucra la o fabrică de textile, în Slovenia, când l-a întâlnit pe Viktor, viitorul ei soț. Cei doi s-au mutat în Statele Unite și au fost alături de Melania în timpul carierei de modelling și până când a devenit Prima Doamnă a Statelor Unite.

Foto: Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni