• PRO TV
  • Cum trăiește Dana Marijuana, în containerul de la malul mării, în plină iarnă: „Să fie mai bine decât ne este acum”. Cum se încălzesc ea și fiica ei

Cum trăiește Dana Marijuana, în containerul de la malul mării, în plină iarnă: „Să fie mai bine decât ne este acum”. Cum se încălzesc ea și fiica ei

Cum trăiește Dana Marijuana, în containerul de la malul mării, în plină iarnă: „Să fie mai bine decât ne este acum”. Cum se încălzesc ea și fiica ei

În urmă cu o jumătate de an, Dana Marijuana a decis să plece din București și să locuiască la malul mării, într-un container, alături de Iris, fiica ei cea mică. Sătulă de tot ce a trăit până atunci, artista nu a mai stat  pe gânduri și a luat decizia definitivă.

Gallery

​A ajuns la mare, așa cum și-a dorit, dar Dana Marijuana și fiica ei nu au parte de un trai lipsit de griji. Cele două nu au electricitate, iar iarna nu le ajută prea mult din acest punct de vedere, ba din contră.

Ce condiții are Dana Marijuana la mare, în container

Dana Marijuana și Iris, fiica ei în vârstă de opt ani, locuiesc, de o jumătate de an, în Vama Veche. Traiul nu este unul prea ușor, deoarece artista mai are unele lucruri de pus la punct, pentru ca totul să fie ca la carte.

Frigul care a venit a forțat-o pe Dana Marijuana să aducă unele îmbunătățiri containerului, mai ales că fiica ei este la școală și are nevoie de toate condițiile, pentru a putea învăța. Confortul mult mai redus decât cel pe care îl avea în oraș nu o întristează, ba chiar susține că îi place foarte mult traiul pe litoral.

Recent, aceasta a cumpărat o sobă, pentru a putea încălzi containerul, iar iluminatul acestuia se realizează prin intermediul unei lămpi pe baterii. Momentan, singurul impediment pe care îl întâmpină este lipsa curentului electric.

„Avem o sobă cumpărată, pe care am pus-o aici, în camera unde stăm și e bine, pentru că degajă căldură. Cu lumina am rezolvat și cu ea. Momentan, avem o lampă pe baterii, unde Iris face temele și ne descurcăm. Tehnologia a evoluat mult, deci nu ne facem probleme, dar, pe viitor, o să vedem cum facem și cu lumina, să fie mai bine decât ne este acum”, a mărturisit artista, conform Click.

A vrut să scape de răutatea oamenilor și a plecat la mare

Decizia de a se muta a fost greu înțeleasă de mulți oameni, dar artista nu ține cont de părerile celor din jur și nu ia în calcul întoarcerea în București. În urmă cu ceva timp, a declarat că a luat această decizie din cauza facturilor mari, dar și din cauza oamenilor mai puțin drăguți.

 

Sursa foto: Instagram    

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni